Huawei Mate 20 X 5G, Daha Tanıtılmadan Bir YouTube Kanalı Tarafından Görüntülendi

Huawei Mate ailesinin yeni üyesi Mate 20 X 5G, Zing Gadget adlı YouTube kanalı tarafından yakından görüntülendi. Böylece cihazla ilgili birçok detay da ortaya çıkmış oldu. Mate 20 X 5G'nin resmi basın görseli ise geçtiğimiz gün paylaşılmıştı.

Huawei'nin yeni akıllı telefonu Mate 20 X 5G'nin basın görselleri bile henüz yeni ortaya çıkmışken yepyeni bir gelişme yaşandı. Zing Gadget adlı YouTube kanalı, Mate 20 X 5G'yi yakından görüntüledi.

Mate 20 X 5G'nin tüm detaylarına göz atma fırsatı bulan Zing Gadget, cihazın hem 5G'li hem de 5G'siz versiyonunu görüntüledi. Mate 20 X 5G'nin görüntüsünün dışında bazı teknik detayları da gün yüzüne çıkmış oldu.

Kirin 980'den güç alacağı ortaya çıkan Mate 20 X 5G, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı vadediyor. 5G teknolojisi için Balong 5000 adlı modemi kullanan cihaz, 4.200 mAh büyüklüğündeki bataryayla destekleniyor. Bahsi geçen bu bataryanın 40 W hızlı şarj teknolojisini de içinde barındırdığını unutmadan ekleyelim.

Merakla beklenen Mate 20 X 5G, 7,2 inç OLED ekranla tüketicinin karşısında olacak. Cihazın diğer detayları ve satış fiyatı duyurulduğunda haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.