Justice League Hayranları, Uçak Kiralayarak ‘Snyder Cut’ Pankartı Uçurdular

Justice League hayranları, cuma günü başlayan San Diego Comic-Con etkinliğinde bir çılgınlık yaparak uçak kiraladılar ve uçağın arkasına bir mesaj verdi.

Justice League vizyona gireli neredeyse 2 yıl oldu ancak bazı hayranlar, filmin hâlâ "Snyder Cut versiyonunu görmek istiyorlar. Yönetmen Zack Snyder'ın filmin prodüksiyon aşaması sırasında işten çıkmasından beri filmin Snyder versiyonunun da bulunduğu gibi bir söylenti dolanmakta.

Şimdi de bazı hayranlar, Comic-Con etkinliğinde bir uçak kiralayıp "Snyder Cut’ı yayınlayın artık" yazan bir pankartı bölgenin üzerinde uçurdu. San Diego menşeili şirket FlySigns’ın uçağı tarafından gerçekleştirilen olay, hayranlara 1.170 dolara patladı. Olayı aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Snyder bir aile trajedisi yüzünden Justice League filminden ayrılmış ve yerine Avengers’ın yönetmeni Joss Whedon getirilmişti ancak Snyder’ın ayrılmadan önce Warner Bros. yetkililerine filmin bitmiş bir versiyonunu hazırlayıp sunduğu söylentisi ortaya çıkmıştı.

Hayranlar, San Diego Comic-Con etkinliğinde etrafta görülen "Snyder Cut" posterlerinden de güç alarak artık Justice League’in Zack Snyder tarafından tamamlanmış versiyonunu seyretmek istediklerini açıkça belirttiler. Maalesef DC, bu sene Comic-Con etkinliğinde bulunmuyor.

DC Comics'in süper kahraman takımı Adalet Birliği'nden uyarlanan ABD yapımı süper kahraman filmi Justice League'in yapımcılarından bu eyleme bir yanıt gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Belki de önümüzdeki günlerde Zack Snyder'ın elinden çıkan bir Justice League versiyonu görebiliriz.