Samsung Galaxy J7 Duo, Android 9.0 Pie Güncellemesini Aldı

Samsung, başka bir Galaxy J serisi telefonu için Android Pie güncellemesini yayınladı. Galaxy J7 Duo çok az pazarda piyasaya sürülmüştü ve yüksek performanslı çekirdek işlemcili ilk Galaxy J serisi telefon olması bakımından eşsizdi.

Samsung, bazı akıllı telefon modelleri için Android 9.0 Pie güncellemesini geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Bugün ise güncellemeyi alan son telefon Galaxy J7 Duo oldu. Güncelleme Android 9.0 Pie’ın özelliklerinin yanı sıra Samsung cihazları için yeni bir takım özellikleri de beraberinde getirdi.

Yeni sürüm güncellemesi cihazlarda J720FDDU4BSG7 sürüm numarasıyla yer alıyor ve 1,27 GB boyuta sahip. Güncelleme, içeriğinde Samsung Galaxy Temmuz Güncellemesini de barındırıyor. Bu güncelleme ile Samsung J7 Duo, Samsung’un yeni Android arayüzü olan One UI 1.1'e de kavuştu.

Ayrıca güncelleme Google’ın, Google Assistan ve diğer uygulamaları ile beraber çalışıp daha rahat bir kullanım sunan ve Android 9.0 Pie ile hayatımıza giren Digital Wellbeing uygulamasını da içeriyor. Bunun yanı sıra ise kameralara gece modu özelliği de geldi. Ancak bu cihaz için gelen güncelleme son OneUI güncellemelerinin tüm özelliklerini içermiyor. Ayrıca Samsung’un Smart Switch yazılımı, bu cihazda Windows veya macOS kullandığınız sürece yükseltme yapmak için kullanılabilir hale getirildi.

Tıpkı diğer sürümlerde olduğu gibi, Samsung’da güncellemeyi aşamalı olarak dağıtıyor. Örneğin, ilk olarak yalnızca Hindistan'da yaşayan Galaxy J7 Duo kullanıcıları için bir kullanıcı arayüzü iyileştirmesi yayınlandı. Bununla birlikte, sürüm birkaç gün içinde daha fazla pazarda yayınlanabilir. Bu sıralar, güncellemeden haberdar olmak için cihazlarınızı Ayarlar> Yazılım güncellemesi yoluyla günlük olarak kontrol etmenizde fayda var.