Apple, iOS 13'ün 4'üncü Public Betasını Yayınladı

iOS beta programına dâhil olan kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği iOS 13 Public beta 4 yayınlandı.

Apple'ın işletim sistemlerinin yeni sürümlerini test ettiği ve hataların giderilmesine olanak tanıdığı beta yazılım programı hız kesmeden devam ediyor. Silikon Vadisi devi Apple, az önce mobil işletim sistemi iOS'un yepyeni versiyonu 13'ün 4. public betasını yayınladı. Yayınlanan iOS 13 Public beta 4 ile cihazlara yeni özellikler eklenmesinin yanı sıra iPhone'lar çok daha stabil hâle geliyor.

iOS 13 Public beta 4'ün boyutu 590,4 MB olarak belirtiliyor. İndirmesi ortalama 3 ile 10 dakika arasında süren bu güncellemeyi edinebilmek için ilk olarak beta programına dâhil olmanız gerekiyor. Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip ederek indirip yükleyebileceğini güncelleme ile iOS 13'e bir adım daha yaklaşmış olacaksınız.

İşletim sistemi genelinde karanlık mod gibi oldukça güzel yeni özellikleri iOS ekosistemine getiren iOS 13'ü Apple'ın yeni iPhone'larıyla beraber son kullanıcı için yayınlaması bekleniyor.

Hatalarla dolu olan beta sürümlerinin son kullanıcı cihazlarına yüklenmesi tavsiye edilmiyor. iOS işletim sisteminin beta sürümünü cihazınıza yüklediğinizde düşük bir ihtimal de olsa cihazınızın kullanılamaz hâle gelmesi de mümkün.