Avengers: Endgame’de Captain America, Az Kalsın Thanos’u Yenecekmiş

Avengers: Endgame filminin yönetmenleri arasında yer alan Joe Russo, filmde Captain America’nın Thanos’u neredeyse kendi başına yeneceğini söyledi. Bu açıklama, filmin yeni çıkan dijital blu-ray’inde ek bölüm olarak yer aldı.

Avengers: Endgame’de neler olduğunu artık herkes öğrenmiş durumda. Film, tüm zamanların en çok gişe yapan yapımı olmayı da başardı. Filmin vizyondan kaldırılmasıyla birlikte yakın zamanda yayınlanan Avengers: Endgame dijital blu-ray’i, filmden kesilmiş sahneler ve detaylar, ek bilgiler, yönetmen yorumları gibi ekstra içerikler sunuyor. 

Bu içeriklerden birinde, Avengers: Endgame’de bir kahramanın Thanos'u neredeyse tek başına alt edeceğini söylüyorlar. Bu kahraman da Captain America’dan başkası değil. Bunun için Thor’un çekici Mjolnir’i kullanması yeterli oluyor.  

Filmin yönetmenleri olan Russo Kardeşler ve senaristleri Stephen McGeely ve Christopher Markus, hikayedeki anahtar noktalar üzerinde konuşuyorlar. Bu konuşma esnasında konu, Captain ve Thanos arasındaki dövüşe geliyor.

McFeely, Cap’in ‘O şeyi gerçekten kullanmayı bildiğini’ söylerken, taktiksel avantajı olarak da çekici kalkana çarpmasını gösteriyor. Sonuç olarak burada belirleyici olan Captain America’nın dövüş becerisi ve yetenekleri oluyor. Joe Russo, Cap’in neredeyse Thanos’u tek başına devireceğini söylüyor.

 

Öte yandan bir başka alternatif hikayede de Thanos, Avengers’in önüne Captain’in kesilmiş başıyla çıkıyordu. Yani iş, yazarlar ve yönetmenler nasıl isterse öyle ilerleyecekti. 

Avengers: Endgame şu anda dijital olarak edinilebiliyor, Blu-ray versiyonu ise 13 Ağustos’ta çıkacak.