Microsoft, X019 Etkinlikleri İçin Büyük Sürprizler Hazırlıyor

Kasım ayında düzenlenecek olan X019 etkinlikleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Xbox Games Pazarlama Genel Müdürü Aaron Greenberg, hem kendileri hem de diğer geliştiricilerle ilgili çok sayıda sürprizlerinin olduğunu açıkladı.

Microsoft, 14-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan "X019" etkinlikleri için geri sayımı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Mexico City'de düzenlenen etkinlikler, bu yıl İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenecek ve oyunseverler, Xbox'la ilgili tüm yeniliklerden ve oyunlardan haberdar olacaklar.

Etkinliklerde nelerin tanıtılacağı bilinmiyor. Ancak Microsoft'a göre oyunseverleri heyecanlandıracak çok sayıda gelişme, bu etkinlikler kapsamında duyurulacak. Şimdiyse Xbox Games Pazarlama Genel Müdürü Aaron Greenberg, konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Dilerseniz gelin o açıklamalara yakından bakalım.

Greenberg'in açıklamalarına göre Microsoft, etkinlikler için etkileyici sürprizler hazırlıyor. Yapılan açıklamalara göre bu sürprizler, Xbox Game Studios ve üçüncü taraf geliştiricilerin oyunlarının yanı sıra önemli duyuruları da içeriyor.

"Biz aslında bir Xbox şovu yapıyoruz. Yaptığımız şey, canlı bir şov. Planladığımız çok sayıda sürpriz var. Hem Xbox Game Studios hem de diğer geliştiricilerin ellerinden çıkan çok sayıda içeriğimiz var. Sürprizlerin ne olduğunu açıklamayacağım ancak mükemmel bir şov olacağına inanabilirsiniz." diyen Greenberg, oyunseverlerin heyecanını iyiden iyiye arttırmış oldu.

Etkinliklerde neyin veya nelerin duyurulacağı Microsoft tarafından sır gibi gizleniyor ancak kasım ayında, oyunseverleri yakından ilgilendirecek çok sayıda duyurunun yapılacağı aşikar.