'Jon Snow’un Marvel Evren’inde Hangi Karakteri Canlandıracağı Belli Oldu

Game of Thrones dizisiyle birlikte büyük bir şöhrete kavuşan oyuncu Kit Harington’ın Marvel Sinematik Evreni’nde (MCU) hangi karakteri canlandıracağı belli oldu. Harington, beyaz perdede Black Knight/Dane Whitman’ı canlandıracak.

MCU, Hollywood’da belli bir seviyenin üstündeki bütün aktör ve aktristleri bir şekilde yapımlarına dahil etmeye devam ediyor. MCU’da son olarak Kit Harington’ın hangi karakteri canlandıracağı belli oldu. 

Harington filmde fizikçi Dane Whitman ve onun süper kahraman kişiliği Black Knight’ı canlandıracak. 

Kit Harrington’ın canlandıracağı Dan White/Black Knight kimdir?

Black Knight güçleri ve ünvanı, nesillerdir bir karakterden diğerine aktarılmaktadır. İlk Black Knight, yuvarlak masa şövalyesi ve Camelot’un en büyük savaşçısı Scandialı Sir Percy’dir. Daha sonra ünvan ve isim aile içerisinde nesilden nesile aktarılmıştır. Çizgi romanlarda yolundan sapan kötü şöhretli Black Knight Nathan Garrett, Iron Man’den yediği bir araba dayağın ardından ölmeden önce yeğeninden Black Knight ismini temizlemesini ve kendisinin olamadığı kahraman olmasını istemiştir. 

Black Knight karakterini ise ilk olarak Marvel’in Eternals filminde karşımıza çıkacak. Eternals’in çizgi romanlarda aşırı uzun yaşadıkları göz önüne alınırsa Dünya üzerinde tanıdıkları yüzlerden biri olmasa da tanıdıkları karakterlerden birinin Black Knight olması mümkün. 

Eternals filminde Angelina Jolie, Kumail Nanijani, Ma Dong-Seok, Salma Hayek, Lia McHugh, Lauren Ridloff ve Brian Tyree Henry de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Chloe Zhao yer alacak. 

Eternals 6 Kasım 2020'de vizyona girecek.