Kırmızı Logolu Nissan 2020 Titan Pro’dan İlk Görüntü Geldi

Nissan 2020 Titan modelleri önümüzdeki hafta tanıtılacak. İlk görselleri ortaya çıkan Titan serisinin Off-Road versiyonu olan Titan Pro 4X, gücü temsil eden kırmızı logoyla beraber gelecek.

Nissan, önümüzdeki hafta Teksas Eyalet Fuarı’nda yeniden tasarladığı 2020 Nissan Titan kamyonetlerini tanıtmaya hazırlanıyor. Nissan’ın yeni kamyoneti Titan Pro 4X’in yenilenmiş versiyonundan ise ilk görüntü ortaya çıktı. Nissan, 2020 Titan’ın “Cesur bir tasarıma” sahip olacağını belirtti.

Off-Road odaklı yeni modelin logosunda bir değişiklik mevcut. Nissan ilk kez kırmızı renkte bir logoyu Pro 4X modelinde kullanacak. Otomobil üreticileri gücün sembolü olarak kırmızı rengi sıklıkla tercih ediyorlar. Honda, daha önce R tipi spor arabalarında kırmızı logo kullanmıştı. Aynı şekilde Volkswagen, GTI rozetini kırmızı detaylar ile düzenlemişti. Nissan, bu örneklerden farklı olarak bir Off-Road modeline kırmızı renkli logo kullanmaya hazırlanıyor.

Kamyonetin logosunun dışında da değişiklikler mevcut. Kamyonetin ızgara tasarımındaki yenilik gözlere çarpıyor. 2020 Titan, markanın “V-motion” ızgara tasarımının daha agresif bir versiyonunu benimseyecek gibi görünüyor. Yenilenmiş alt pano ve yeni LED vurgulu ışık detayları da Titan Pro’nun yenilenmiş özelliklerinden. 2020 Titan Pro, arka farlarında ve bagaj kapağında yapılan revizyonların yanı sıra yeni iklim kontrol sistemi ve daha geniş bir dokunmatik ekran bilgi eğlence sistemi ile gözden geçirilmiş bir gösterge panosunu da kullanacak.

Kamyonette yapılan mekanik değişiklikler henüz tam anlamıyla ortaya çıkmamışken, mevcut Titan’ın özelliklerinin çoğunun nispeten değişmeden yeni kamyonete taşınması bekleniyor. Buna, kamyonetin 5,6 litrelik V8 motoru ve yedi ileri otomatik şanzımanı da dahil.

Yeniden tasarlanan 2020 Titan, 26 Eylül'de, yeni kamyonetleri piyasaya sürmek için popüler bir etkinlik haline gelen Teksas Eyalet Fuarı'nda görücüye çıkacak.