Toplam Değeri 45 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Uygulama ve Oyun

Bedava uygulama ve oyun sevenler toplanın. Webtekno takipçileri için hazırladığımız ücretsiz uygulamalar listesinde bugün toplam değeri 45 TL olan 6 uygulama ve oyun sizlerle.

Her hafta Webtekno takipçilerimizle paylaştığımız ücretsiz iOS uygulamaları ve oyunları listemize tekrar hoş geldiniz. Ücretli bir ürünü hiçbir ücret ödemeden almanın zevkini hepimiz bildiğimize göre, lafı fazla uzatmadan hemen listemize başlayalım. Listemizde verdiğimiz fiyatlar güncel kura göre düzenlenmiştir.

Yalnız listeye başlamadan önce her zaman yaptığımız hatırlatmayı tekrar yapmadan geçmeyelim. Listede sizlere sunduğumuz uygulamaların ve oyunların ne kadar süreyle ücretsiz kalacağı açıklanmadı. Yani siz bu listede gördüğünüz bir uygulamayı daha sonra alırım diyerek almazsanız ve o anda uygulamanın ücretli olduğunu görürseniz üzülerek söylüyoruz ki vakit geçmiş demektir. Uygulamaları kütüphanenize eklemek ve telefonunuza yüklemek için acele edin.

Call Recorder - 2,99 $ (17 TL)

Başkalarıyla yaptığınız aramaları kaydetmek istiyorsanız bu program sizin için bir çözüm olabilir. Call Recorder, hem yurt içi hem yurt dışı aramaları kaydedebiliyor ve herhangi bir kuruluma ihtiyaç duymuyor. Programı bir kez açtığınızda daha sonra yapacağınız görüşmelerin tamamı telefonunuza kaydolacaktır. Uygulamanın güzel yanlarından biri ise internet üzerinden yapılan aramaları da kaydedebiliyor olması.

Hackycat - GameClub - 0,99 $ (5,70 TL)

Hackycat, basit eğlence sevenler için muhteşem bir seçenek olabilir. Oyunda yapmanız gereken tek şey havadan düşen kedilerin düşmelerini ve patlamalarını engellemek. Birçok oyun eleştirmeninin olumlu yorumlarda bulunduğu oyunun kontrolleri de oldukça kolay; ekranın herhangi bir yerine basıyorsunuz.

hackycat

Shake! - Flashlight & Compass - 0,99 $ (5,70 TL)

Shake, dışarda bulunduğunuz zamanlarda bulunduğunuz yerin hava bilgilerini almanızı sağlıyor. Kullanıcı dostu arayüzüyle fazlasıyla olumlu yorum almış uygulama iki önemli işlevi de yerine getiriyor. Telefonu salladığınızda flaş ışığınıza ve ekranı kaydırdığınızda pusulanıza kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Cubed Rally Racer - 0,99 $ (5,70 TL)

Cubed Rally Race, zorlukları ve çabuk karar vermeyi seven oyuncular için oldukça iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. AppSmile ve TouchArcade’den tam puan almış olan oyunu oynamak için yapmanız gereken tek şey arabanıza yön vermek ve engelleri aşmak.

Mental Math Tricks Smart Bunny - 0,99 $ (5,70 TL)

Aritmetik yetenekleriniz zayıfsa ve bunu kolay yoldan geliştirmek istiyorsanız doğru adrese geldiniz. Mental Math Smart Bunny, sunduğu dersler ve alıştırmalar sayesinde zaman içerisinde sizi aritmetik yeteneğinizi bir reflekse dönüştürecek. Tabii, düzenli olarak pratik yaparsanız :).

Videdit - Handy Video Editor - 0,99 $ (5,70 TL)

Telefonunuzun sahip olduğu muhteşem kamerasıyla elde ettiğiniz videoları düzenlemek Videdit sayesinde çok daha kolay bir hale geliyor. Uygulama; videoları kırpmak, kısaltmak, videolara geçiş yapmak gibi basit işlemlerin yanı sıra sabit renkleri ortadan kaldırmanıza işe yarayan ‘chromakey’ özelliğini de beraberinde getiriyor.