WhatsApp Web, Artık Favorilere Eklenmiş Çıkartmaları Gruplandırabiliyor

WhatsApp'ın web sürümü güncellendi. Yeni yılın ilk güncellemesiyle birlikte kullanıcılara, favorilere eklenen çıkartmaların grup halinde gösterilmesini sağlayan bir özellik eklendi. Bu özelliği kullanmak için, WhatsApp'ın mobil versiyonunun da son sürüm olması gerekiyor.

Şu sıralar Gizlilik İlkeleri meselesi ile tartışmaların odağında olan WhatsApp'ın, Web ve masaüstü istemcisi güncellendi. 2021 yılının ilk güncellemesi, uygulama sürümünü "2.2100.4"e yükseltti. Bu yükseltmeyle birlikte kullanıcıların hoşuna gidecek yeni bir özellik de kullanıma sunulmuş oldu.

Yenilenen WhatsApp Web'in son özelliğini kullanabilmek için, WhatsApp'ın iOS ya da Android versiyonunun son sürümünü kullanmanız gerekiyor. Aksi takdirde 2.2100.4 kodlu güncellemedeki yenilik çalışmıyor. Aslında bu özellik pek çok kullanıcı için hayati değil ancak özellikle de bir süre önce hayatımıza giren çıkartmaları kullanmayı seviyorsanız, yeni sürüm işinizi görebilir.

Whatsapp Web'in yeni özelliği, favorilere eklenen çıkartmaların grup olarak gösterilmesini sağlıyor

WhatsApp'ın web ve masaüstü sürümüne eklenen yeni özelliği kullanabilmek için, herhangi bir sohbet sayfasına girmeniz yeterli. Mesaj yazdığınız yerde emoji ve çıkartmaları görebileceğini butona tıklayıp çıkartmaları seçerseniz, bir yıldız işaretinin gelmiş olduğunu göreceksiniz. Eğer bu simge varsa, favorilere eklediğiniz çıkartmalara doğrudan erişebilirsiniz demektir. Öncesinde ise geçmişte kullandığınız çıkartmaları görüntüleyip, o şekilde gönderim yapmanız gerekiyordu.

Az önce de belirtmiş olduğumuz gibi bu özelliği kullanmak için, WhatsApp'ın mobil uygulamasının da son sürümünü kullanmanız gerekiyor. Eğer web ve masaüstü sürümdeki yeni özelliği göremiyorsanız, yapmanız gereken tek şey beklemek. Akıllı telefonunuza gelecek bir sonraki güncelleme ile favorilere eklediğiniz çıkartmalara web sürümden ulaşabileceksiniz.