Çentiklere Veda: Samsung Galaxy Z Fold 2 Kanlı Canlı Görüntülendi

Samsung'un 3. katlanabilir akıllı telefonu olacak Galaxy Z Fold 2, ismini onaylayan ve tasarımını gösteren bir fotoğrafla ortaya çıktı. Samsung, yeni katlanabilir akıllı telefonunda delikli ekrana geçiş yaparak ekran/gövde oranını artırıyor.

Samsung, gelecek hafta gerçekleştireceği lansman etkinliği ile beraber 5 yeni ürününü tüketicilerin beğenisine sunacak. Bu ürünler; Galaxy Note20 ailesi, Galaxy Watch 3, Galaxy Tab S7 ailesi, Galaxy Buds Live ve tabiki Galaxy Z Fold 2.

Samsung, geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan ilk katlanabilir akıllı telefonunu Galaxy Fold ismiyle piyasaya sürmüştü. İkinci nesil katlanabilir akıllı telefonu ise bu isimden tamamen alakasız olan Galaxy Z Flip ismiyle karşımıza çıkmıştı.

Samsung Galaxy Z Fold 2'nin kanlı canlı fotoğrafı

Hemen yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraf, Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonunun tasarımını ortaya çıkarmakla birlikte şu ana kadar sızıntılar dahilinde bilinen ismini de onaylamış oluyor.

Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip’te birbirinden bağımsız iki ayrı isimlendirme yolu seçen Samsung, Galaxy Fold’un devam ürününü ise Galaxy Z Fold 2 olarak isimlendirerek katlanabilir akıllı telefon serisinin Galaxy Z ismiyle devam edeceğini göstermiş oldu.

Samsung Galaxy Z Fold 2 konsepti

Fotoğrafta görüldüğü üzere Galaxy Z Fold 2, Galaxy Fold’daki devasa çentiğin aksine tek ön kameralı, delikli ekran tasarımıyla gelecek. Bu nedenle Galaxy Z Fold 2’nin en azından Galaxy Fold’a kıyasla çok daha yüksek ekran/gövde oranı sunacağını söyleyebiliriz.

Galaxy Z Fold 2’nin uçtan uca ikinci ekran, Galaxy S20 Ultra’ya yakın bir kamera performansı ve amiral gemileriyle yarışan bir donanıma sahip olması bekleniyor.