Samsung Galaxy Z Fold2 5G'nin Reklam Filmi Ortaya Çıktı (Video)

Samsung'un yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold2 5G için hazırlanmış reklam filmi ortaya çıktı. Bu reklam filmiyle birlikte daha önce ortaya çıkmış olan bazı bilgilerin doğrulması yapılmış oldu.

Samsung, yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold2 5G'nin tanıtımını henüz gerçekleştirmedi. Tanıtımı 1 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan cihazın ön siparişleri de aynı gün başlayacak.

Şirket, bu ay içerisinde düzenlediği UNPACKED etkinliğinde telefona dair bazı ufak detayları açıklamıştı, bunun haricindeki bilgiler ise çeşitli kaynaklar tarafından ortaya çıkarılan bilgilerdi. Ancak telefon için hazırlanan reklam filmi ortaya çıktı ve hâlihazırda bilinen birçok bilgiye de doğrulamış oldu.

Galaxy Z Fold2 5G reklam filmi ortaya çıktı

Galaxy Z Fold2 5G'nin iç ekranı 7,6 inç boyutunda ki öncelinde bu ekranın boyutu 7,3 inçti. Ayrıca ekranın dayanıklılığı için Ultra-Thin Glass (UTG) kullanılıyor. Cihazda, son yıllarda amiral gemisi akıllı telefonlarda görmeye başladığımız 120 Hz ekran tazeleme oranı bulunuyor ve bunun tıpkı Galaxy Note20 Ultra'daki gibi dinamik olarak değişebileceği tahmin ediliyor.

Z Fold2 5G'de ayrıca Galaxy Z Flip'te bulunan Flex Mode (Esnek Mod) yer alıyor. Bu mod, telefonun birçok açıdan açık kalmasına izin veriyor. Güney Koreli şirket, ayrıca Z Fold2'nin üretkenlik odaklı bir telefon olduğunu ve eş zamanlı olarak üç uygulamayı çalıştırabildiğini söylüyor.

Ayrıca reklam filminde bahsedilen bir diğer özellik de Wireless Dex'ti. Bu özellik, Dex Pad ya da USB kablo gibi herhangi bir aksesuara ihtiyaç duymadan harici bir ekrana bağlanılmasını sağlıyor. Telefonun ön tarafında bulunan ekran 6,2 inç boyutunda 60 Hz yenileme oranına sahip. Bir önceki nesilde ön ekranın boyutu 4,6 inçti. Yani kayda değer bir artış olduğundan söz edebiliriz.

Diğer özelliklere bakıldığında telefonda 12 MP çözünürlüklü 3 kamera yer alıyor. Ayrıca selfie kamerasının 10 MP değerinde olması bekleniyor. Snapdragon 865 Plus'tan gücünü alacak olan cihazın 12 GB LPDDR5 RAM'e, 256 GB dahili depolama alanına ve 4.500 mAh değerinde bataryaya sahip olacağı ifade ediliyor.