17
6
5
4
3

Bayramlarda paylaştığımız mobil oyunlarla keyifli vakit geçirmek isteyen takipçilerimizin keyfini yerine getirecek bir içerikle daha karşınızdayız. Artık gelenek hâline gelen ve yılın sizler tarafından beklenen içeriklerinden biri olan bu içeriğimizde indirmesi ücretsiz 6 Android ve iOS oyunu sizlerle paylaşacağız.

Google Play Store ve App Store mağazalarında grafikleriyle, oynanışlarıyla ve aldıkları olumlu değerlendirmelerle öne çıkan oyunların yer aldığı listemizde bulmaca türünden aksiyon türünü, rol yapma oyunlarından arcade oyunlarına kadar farklı içerikte oyunlar bulunuyor. Lafı daha fazla uzatmadan her biri adeta birer bayram şekeri oyunlara gelin birlikte göz atalım.

1. Zombie Royale

Ketchapp Games tarafından geliştirilen zombi temalı Zombie Royale oyunu, benzerlerine göre oldukça keyifli bir oynanış ve hoş grafikler sunuyor. Elinizdeki silahla üstünüze gelen zombilerle mücadele edeceğiniz oyunda artan zorlukta seviyelerle karşı karşıya kalacaksınız. Geçtiğiniz bölümlerde biriktirdiğiniz oyun içi paralarla ekipman geliştirmeleri de yapabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

2. Mr Bullet - Spy Puzzles

Elinizdeki sınırlı sayıda mermiyi ve fizik bilginizi kullanarak karşınızdaki düşmanlarla mücadele edeceğiniz oyunda strateji uygulamak oldukça önemli. Seviye seviye daha da zorlaşan oyunda amaç her seviyede 3 yıldızı hak etmek. Oldukça farklı suikast metotlarının yer aldığı oyunu aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

3. Dark Sword 2

Grafikleri ve mekanikleriyle önce çıkan RPG türündeki oyun Dark Sword 2, dünya üzerinde 10 milyondan fazla indirmesiyle dikkatleri üzerinde çekiyor. Mobil cihazınızda adeta konsol platform oyunu deneyimi sunan oyunda takım kurup arkadaşlarınızla birlikte de mücadele edebilirsiniz. Türkçe dil desteği sayesinde kolaylıkla dünyasına adapte olabileceğiniz Dark Sword 2'yi aşağıdaki bağlantılardan cihazlarınıza indirebilirsiniz.

4. Knight Brawl

İlginç oynanışıyla bir anda sizi içine çeken Knight Brawl'da elinizdeki kılıçla karşınıza çıkan düşmanları alt etmeye çalışacaksınız. Giderek artan düşman sayısıyla kendinizi sıkıntılı bir durumun içinde bulabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantıları kullanarak edinebilirsiniz.

5. Walkmaster

Flappy Bird ile açılan "sinir bozucu fakat oynanamaya devam edilen oyunlar" kategorisinde üst sıralara oynayacak Walkmaster isimli oyunda, ayağına bağlı iki ahşap sopayla yürümeye çalışan bir keçiyi canlandıracaksınız. Amacın size verilen parkurları tamamlamak olduğu oyunda kendi rekorunuzu kırmaya çalışırken arkadaşlarınızı da rekabete davet edebilirsiniz. Sade tasarımıyla göz yormayan Walkmaster'ı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

6. Grimvalor

İndirmesi bedava olmasına rağmen oynamaya başladıktan bir süre sonra ücret talep eden oyun, özellikle grafikleriyle dikkat çekiyor. Kolay ve anlaşılır kontrolleriyle de öne çıkan oyunun ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantılardan edinebilir, oyunu beğenmeniz hâlinde ücretini ödeyerek oynamaya devam edebilirsiniz.

Kurban Bayramı boyunca oynayabileceğiniz mobil oyunları sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de listemizdeki oyunlar hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. İçeriğimizi sonlandırmadan önce Webtekno ailesi olarak hepinizin bayramını kutluyor ve iyi bir bayram geçirmenizi temenni ediyoruz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları önümüzdeki günlerde de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

17
6
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
17
6
5
4
3