14
3
1
0
0

Merhaba Webtekno takipçileri. Birkaç haftadır ofisimizde bulunan LG NanoCell 4K TV'yi sizler için inceledik. Yeni nesil LED TV olarak da adlandırabileceğimiz LG NanoCell TV, içerisinde birçok farklı özelliği barındırıyor ve biz de kısaca bunlardan bahsedeceğiz.

Nano Siyah

LG'nin 65 inçlik 4K NanoCell televizyonu, siz televizyon izlerken siyahları daha siyah, daha doğru ve daha canlı bir şekilde sizlere gösteriyor. Bu sayede abartıya kaçmayan, doğal siyah renkleri televizyonunuz üzerinde görebiliyorsunuz.

Renk konusundan devam etmemiz gerekirse aynı zamanda televizyonda Nano doğruluk isimli bir özellik de mevcut. Bu da televizyona açılı baktığınızda ortaya çıkan renk kayıplarını ortadan kaldırıyor. Başka bir deyişle LG NanoCell televizyonunuza nereden bakarsanız bakın, renkleri tam karşıdan bakıyormuşçasına doğru bir şekilde görüyorsunuz.

İşlemci

Tabii ki NanoCell televizyonlarda olmazsa olmaz bir konu olan işlemci konusu da mevcut. Yapay zeka destekli ikinci nesil Alpha 7 işlemci sayesinde LG NanoCell televizyonunuz sizin izleme alışkanlıklarınızı algılayıp kendini bu şekilde düzenleyebiliyor. Örneğin kötü bir kaynaktan video izlediğiniz zaman olası bulanıklıklar işlemci tarafından düzeltilmeye çalışılıyor. Bu sayede televizyon izleme kaliteniz her koşulda en yüksek seviyede oluyor.

Asistan

LG'nin çığır açan televizyonu NanoCell TV'nin en büyük özelliklerinden bir diğeriyse televizyonun içerisindeki asistan. Google Asistan ve Alexa'nın içerisinde bulunduğu televizyon, son derece başarılı bir şekilde isteklerinize cevap veriyor. LG ThinQ AI isimli asistan, Türkçe desteği sayesinde istediğiniz neredeyse her şeyi yerine getirebiliyor. Örneklerini videomuzda görebilirsiniz.

'Akıllı' özellikler

Tabii ki akıllı televizyon denince akla birçok şey geliyor. İnternette gezinti yapmanın yanı sıra televizyona uygulamalar yüklemek bunlardan yalnızca birkaçı. Tam da bu noktada 'akıllı televizyon' deyince aklınıza gelen her şeyin LG NanoCell TV'de bulunduğunu belirtebiliriz. Netflix, YouTube gibi uygulamaları kullanmanın yanı sıra internette gezinti yapabildiğiniz televizyon, aynı zamanda Android ve iOS cihazlarınızı televizyona yansıtmanızı da sağlıyor.

Tasarım

LG NanoCell TV

Tasarım konusuna geldiğimiz zaman LG NanoCell TV'nin 145 cm genişliğe, 83 cm yüksekliğe ve 6 cm'lik bir derinliğe sahip. Son derece ince çerçevelere sahip olan televizyonun kendisi de ince olduğu için duvara astığınız zaman bir çeşit tablo izlenimini de sizlere sunuyor. Tabii ki televizyonu hilal şeklindeki ayağıyla birlikte de kullanabiliyorsunuz.

Bağlantı noktaları

Televizyonda 4 adet 2.1 HDMI, 3 adet USB yuvası bulunuyor. Bunun yanı sıra ses bağlantılarını yapabileceğiniz girişler de televizyonda mevcut. LG NanoCell televizyonunuza aynı anda birden çok konsol ya da bilgisayar bağlayabiliyorsunuz. Bu da size fazlasıyla çeşitli ve işlevsel bir televizyon kullanımını sağlıyor.

Fiyat

LG'nin bu ve bunun gibi birçok özelliği bir araya getirdiği televizyonu LG NanoCell 65 inç 4K televizyonunun fiyatı 13.999 TL. Bütçe konusunda herhangi bir sorununuz bulunmuyorsa içerisinde bulunan özellikler sayesinde bir televizyondan çok daha fazlasını başaran LG'nin bu televizyonunu tercihleriniz arasına koymanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Televizyon hakkında daha fazla bilgi almak için videomuzu izleyebilir ya da bağlantıya tıklayarak televizyonun resmi sayfasını inceleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler diliyoruz.

14
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
1
0
0