Pizza Hut'ın Oldukça İlginç Çalınabilir DJ Pizza Kutusu (Video)

26
9
8
2
1
Pizza Hut, ilginç bir işe imza atarak müzikle ilgilenen kişiler için tıpkı bir DJ gibi müzik yapabileceğiniz pizza kutuları üretti. Pille çalışan kutular, akıllı telefon veya bilgisayarlara Bluetooth ile bağlanıyor ve çeşitli DJ yazılımları ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Gelin bu ilginç reklam kampanyasına yakından bakalım.

100 ülkede 15.000’den fazla şubesiyle dünyanın en büyük pizza zincirlerinden biri olan Pizza Hut, ilginç bir reklam stratejisi izleyerek DJ pizza kutularını tanıtmıştı. Pizza kutusunu dokunmatik bir DJ ekipmanına çeviren Pizza Hut, müzik severler için değişik bir deneyim vadediyordu.

Dünyanın ilk müzik yapılabilir "DJ pizza kutusu", Bluetooth bağlantısı ile akıllı telefonlara ve bilgisayarlara bağlanabiliyordu. Ürettiği elektronik cihazlarla tanınan Novalia tarafından yapılan bu kutular, pille çalışıyor ve çeşitli DJ yazılımlarıyla uyumlu olarak kullanılabiliyordu.

Müziğe yön verebilen ilk pizza kutusu:

Pizza Hut dj pizza kutusu

Pizza Hut’ın dağıtımda kullandığı bu kutular, bir DJ ekipmanı gibi tasarlanmış ve dokunmatik olarak işliyor. Kutunun üzerindeki herhangi bir şeyi hareket ettiremiyorsunuz ancak kutu üzerindekiler, neyin nerede olduğunu kullanıcılara kolayca gösteriyor. Kutu üzerindekilerle "scratch" yapabilir, geri sarabilir, perdeyi kontrol edebilir ve şarkı geçişlerini ayarlayabilirsiniz.

Şirketin belirttiğine göre bazı ülkelerde sınırlı sayıda kullanılan bu kutular, şüphesiz ki bu alanda üretilmiş en ilginç fikirlerden biriydi. Pizza Hut'ın DJ temalı pizza kutusundan bahsettiğimiz yazımızın sonuna geldik. Tarihin gördüğü en ilginç reklam ürünlerini sizlerle paylaşmaya önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Pizza Hut’ın ürettiği DJ pizza kutusunun işlevlerini aşağıdaki videodan detaylarıyla incelemeyi unutmayın.

İşte Pizza Hut'ın ilginçlikte sınır tanımayan pizza kutusu:

Kaynak : https://gineersnow.com/industries/food/pizza-hut-creates-the-worlds-first-playable-dj-pizza-box
26
9
8
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
9
8
2
1