Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note ve Galaxy S Serilerini Birleştirebilir

20
13
2
2
1
Kulislerde dolaşan bilgilere göre Samsung, gelecek yıl Galaxy S serisi ile Galaxy Note serisini birleştirip tek bir ürün serisi haline getirebilir. Konu daha önce de Samsung gündemine gelmişti.

Samsung, her yıl iki büyük lansman etkinliği gerçekleştiriyor. Bunlardan biri Şubat-Mart döneminde gelen Galaxy S etkinliği, diğeri de Ağustos ayında gerçekleşen Galaxy Note etkinliğidir. Söylentilere göre bu döngü yakında sona erebilir.

Samsung, daha önce Galaxy S10 serisi için yaptığı bir basın konferansında, Galaxy S11 isminin çok uzun olduğunu kabul etmiş ve gelecek yıl serinin isminin değişebileceğine işaret etmişti. Firma ayrıca marka birleşimi için iyi bir zaman olduğunu da söylüyor. Bu yorumların, Samsung’un Galaxy S ve Galaxy Note serilerini birleştirmeyi masaya yatırdığı günlerden sonra geldiğini de hatırlatalım. 

Evan Blass’ın “sağlam kaynağa” dayandığını söylediği bir habere göre bu konuda görüşmeler devam ediyor. Görüşmeler sonucunda iki ürün serisi gelen yıl resmen birleşebilir.

Samsung Galaxy S ve Galaxy Note’lar birleşiyor mu?

galaxy note 10 ve galaxy s10

Samsung, Galaxy S ve Note serisi arasındaki farkı gittikçe azalttı. 2016 yılında bu yana telefonlar birbirlerine o kadar benziyor ki insanlar Note serisi için kalemli Galaxy S muamelesi yapmaya başladı. Görünüşe göre Samsung da bu durumun farkına vardı. 

Samsung’un izleyeceği yol haritası tam olarak belli değil ve hiçbir şey şekillenmemiş durumda. Ancak iki cihazın birleşeceği bir “Galaxy One” ya da “Galaxy S Note” adlı bir cihaz karşımıza çıkabilir. 

Samsung bu şekilde takvimde bir boşluk yaratırken S Pen’li yeni bir S serisi ile de yoluna devam edebilir.

Samsung, takvimdeki boşluğu Galaxy Fold'la dolduracak

samsung galaxy fold

Samsung, iki ürünün birleşmesinden dolayı takvimde oluşacak boşluğu, ilk versiyonda yaşanan sıkıntılara rağmen Galaxy Fold serisinin devamı ile dolduracak. Bu fikirde elbette yenilenen Fold’un performansı da önemli rol oynayacak. 

Samsung’un bu katlanabilir cihazın doğrudan yerini alacak bir başka telefon yapıp yapmayacağını zaman gösterecek. Güney Koreli firma, başarılı bir ürün üretebilirse farklı bir müşteri grubunu da çekmiş olacak. 

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-Note-merge-2020_id118968
20
13
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
13
2
2
1