Samsung'un Yeni Tableti Galaxy View 2'nin Teknik Bilgileri Ortaya Çıktı

17
6
3
1
0
Samsung, uzun bir süre sonra yeni tabletini piyasaya sürecek. Yeni tablet modeli olan Galaxy View 2'ye ait bilgiler açığa çıktı.

Samsung, 2015'te çıkarmış olduğu tablet modeli Galaxy View'den sonra herhangi bir tablet modeli üzerine yoğunlaşmamıştı. Samsung'un Galaxy View 2 üzerine çalıştığı biliniyordu fakat tabletle ilgili hiçbir veri yoktu. Gelen son bilgilere göre tabletin özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Samsung tarafından ne zaman çıkacağına dair bilgiler henüz yok ancak tablet büyük ihtimalle hazır. İşte Samsung'un yeni tableti Galaxy View 2:

Tablet, 17.5 inçlik ekranıyla Galaxy View'e (18.4 inç) göre biraz daha küçük bir şekilde dizayn edilmiş. Tabletin standı ise kasaya entegreli bir şekilde oluşturulmuş. Standın üzerinde bulunan oval delik ile tasarımda da farklılaşmaya gidilmiş durumda. Exynos 7885 işlemcinin kullanılacağı tablet, 3 GB RAM'e sahip olacak. Belleği ise 64 GB olacak.

Samsung'un yeni tablet modeli Galaxy View 2 bilgiler bunlarla sınırlı durumda. Ne zaman çıkacağı ve fiyatının da ne olacağı bilinmiyor. İlk etapta AT&T isimli telekomünikasyon şirketi için üretilecek olan modelin normal kullanıcılara sunulup sunulmayacağı da henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/tablets/news/samsung-galaxy-view-2-renders-kickstand-design-display-specifications-2027115
17
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
6
3
1
0