Uzayı Kasıp Kavurduğumuz Star Citizen, Kasım Ayının Sonuna Kadar Oynaması Ücretsiz Oldu

5
3
2
1
0
Daha önce de bazı free fly etkinlikleri ile oyunculara ücretsiz erişim imkanı sağlayan Star Citizen, bir kez daha ücretsiz oldu. Oyuncular böylece yüzlerce dolarlık uzay gemilerini de deneme fırsatı bulacak.

Oyun geliştiricileri zaman zaman oyunlara daha fazla oyuncu çekmek ya da oyundaki önemli anları kutlamak için çeşitli etkinliklere imza atıyorlar. Star Citizen de bu türden etkinliklerin sıklıkla yapıldığı oyunlar arasında yer alıyor. Oyunun şimdi de Kasım ayının sonuna kadar ücretsiz olarak oynanabileceği açıklandı. 

Star Citizen içinde free fly (serbest uçuş) etkinliği olarak adlandırılan bu etkinlik kapsamında oyuncular, herhangi bir ücret ödemeden oyuna erişim sağlayabilecek ve farklı uzay araçlarını denemek de mümkün olacak. 

Oyun içi fuarın tadını çıkarma zamanı

star citizen

Star Citizen’in en büyük oyun içi etkinliklerinden olan Intergalactic Aerospace Expo (IAE) etkinliğinde, henüz oyunu denememiş olan oyuncuların farklı araçları denemesi mümkün hale geliyor. Etkinlik boyunca oyunda yer alan 120 uzay aracını test edebilecekler.

Etkinlik süresince her gün, oyun içi fuar alanında oyundaki üreticilerden ikisine ait uzay araçları sergilenecek. Oyuncular da bu araçları ücretsiz olarak deneyebilecek. Ayrıca tamamen interaktif olan fuar alanında farklı etkinlikler gerçekleştirmek, fuar alanını keşfetmek ve alanda sosyalleşebilmek de mümkün olacak.

Etkinlikte bazı uzay araçları ilk defa oyunseverlerin karşısına çıkacak. Ek olarak, Ship Showdown etkinliğinde en çok oy alan gemiler yeni, kısıtlı süre geçerli kaplamalara kavuşacak. 

Star Citizen, 30 Kasım tarihine kadar oynaması ücretsiz olarak oyunseverlere sunulacak. 

Kaynak : https://www.autoevolution.com/news/star-citizen-kicks-off-its-annual-intergalactic-aerospace-expo-free-play-now-available-204308.html
5
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
1
0