Vikings 6. Sezon Hakkında Bilinen Her Şey

43
3
2
1
1
Sevilen dizi Vikings’in 6. ve final sezonu için ilk fragman yayınladı. Peki, popüler serinin yeni sezonu ne zaman çıkacak? Oyuncu kadrosu nasıl olacak? Vikings’in 6. sezonunu çevreleyen bu gibi daha birçok sorunun cevabını sizler için bir araya getirdik. İşte Vikings’in heyecanla beklenen 6. sezonuna dair bilinen her şey.

İlk kez 2013 yılında izleyicilerle buluşan ve aradan geçen zamanda dünyanın en popüler dizilerinden birine dönüşen Vikings, görkemli mecerasına son noktayı koymaya hazırlanıyor. Michael Hirst tarafından yaratılan epik seri, 6. ve sezon finali ile hayranlarına veda edecek.

Ekranlara veda etmeye hazırlanan Vikings'in final sezonuna ait fragman geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Peki Vikings'in final sezonunda bizleri neler bekliyor olacak?

Vikings’in 6. sezonu ne zaman yayınlanacak?

vikingler

Amerikan History kanalı ve dijital yayın servisi Amazon Prime’da yayınlanacak olan Vikings’in son sezonu, İrlanda’nın County Wicklow bölgesinde çekiliyor. 

History, Vikings’in 6. ve final sezonu için yayınladığı fragmanda çıkış tarihini 4 Aralık olarak açıkladı. Sadece bir gün sonra, yani 5 Aralık’ta ise Amazon Prime’da yayınlanacak. 

Vikings’in 6. sezonunda ne olacak?

vikingler

Vikings’in yaratıcısı ve yapımcısı Michael Hirst, daha önce yeni sezona dair yaptığı açıklamada, “Vikingler, tüccar olarak dışarıya açılacaklar” ifadelerini kullanmıştı. Vikinglerin İpek Yolu’na gideceğini ve Ruslarla ticaret yapacağını söyleyen Hirst, izleyicilerin büyük ve beklenmedik olaylarla karşılaşacaklarını belirtmişti.

İzleyiciler ayrıca Rus Vikingler’in ve Novgorod’un yeni karakteri Oleg’in de döneceğini görecek. Final sezonunda Kral Harald’ın yükseleceği, Bjorn'un ise düşeceği teorileri var. Öte yandan dördüncü sezonda diziye veda eden Ragnar Lothbrok'in, serinin final sezonunda geri dönebileceğini iddia eden pek çok söylenti bulunuyor.

Vikings’in 6. sezonunda kaç bölüm olacak?

vikings 6.sezon

History, Vikings’in 6. sezonunda toplam 20 bölüm olacağını doğruladı. Vikinglerin ilk sezonu dokuz bölümden oluşurken, ikinci ve üçüncü sezonlarda 10 bölüm vardı. 20 bölüm olan Vikings'in dördüncü sezonu, ABD'de bölüm başına ortalama 7,8 milyon izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı.

Vikings’in final sezonu için yayınlanan fragman:

Kaynak : https://www.express.co.uk/showbiz/tv-radio/906986/Vikings-season-6-release-date-cast-plot-trailer-History-Amazon-UK
43
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
43
3
2
1
1