Yemeksepeti, İlk 'Drone ile Teslimat' Hizmetini Gerçekleştirdi

29
5
2
2
1
Yemeksepeti, ilk kez drone kullanarak teslimat yaptı. Pilot proje kapsamında gerçekleştirilen teslimat Teknokurgu iş birliğinde gerçekleştirildi ve süreç boyunca hiçbir sorun yaşanmadı.

Türkiye'nin en popüler çevrimiçi yemek sipariş platformu Yemeksepeti, yenilikçi işler yapmaya devam ediyor. Çok kısa bir süre önce Marmaris'te jet ski ile teslimat yapmaya başlayan Yemeksepeti, şimdi de ilk drone'lu teslimatını gerçekleştirdi.

Yemeksepeti'nin drone'lu teslimatı, İstanbul Bebek'te gerçekleştirildi. Bir müşterinin tekneye verdiği sipariş, yük taşımak için geliştirilmiş bir drone ile teslim edildi. Bu drone'da yer alan vinç sistemi, yemeğin tekneye indirilmesine yardımcı oldu.

İşte drone'lu teslimat için paylaşılan bir görüntü

Yemeksepeti

Yemeksepeti'nin drone'lu teslimatı, profesyonel drone hizmeti veren Teknokurgu iş birliğinde gerçekleştirildi. Teslimat sırasında hiçbir sorun yaşanmaması, drone'lu teslimat hizmetinin yaygınlaşacağının açık bir göstergesi.

Edinilen bilgilere göre Yemeksepeti'nin drone'lu teslimat seçeneği, şu an için pilot proje kapsamında yer alıyor. Ancak bu durumun ilerleyen dönemlerde değişmesi ve hizmetin yaygınlaşması bekleniyor.

29
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
5
2
2
1