Yemeksepeti, Marmaris'te Jet Ski ile Teknelere Teslimata Başladı [Video]

21
18
7
2
0
Yemeksepeti, Marmaris'te Jet Ski ile Teknelere Teslimata Başladı [Video]
Hızlı teslimat platformu Yemeksepeti, Marmaris bölgesindeki koylarda teknelere jet ski ile yemek teslimatı yapmaya başladı. Teslimatlar, yaz sezonu boyunca yapılacak.

Türkiye’nin köklü hızlı sipariş platformu Yemeksepeti, bugün başlattığı yeni bir hizmetini duyurdu. Yemek sipariş ve teslimat platformunun yeni hizmeti, en popüler tatil yerlerinden Marmaris’te jet ski ile yemek teslimatı oldu. Yeni hizmetle birlikte Marmaris koylarındaki teknelerden Yemeksepeti üzerinden sipariş verilebilecek. Siparişler, Yemeksepeti’nin jet skileri tarafından teknelere ulaştırılacak.

Yemeksepeti tarafından paylaşılan bilgilere göre hizmet, bölgedeki tüm üye restoranlarda kullanılabilecek. Teslimatlar, yaz sezonu boyunca Marmaris, Adaköy, Keçi Adası, Bedir Adası ve Karga Adası koylarına yapılacak. Teknelerin tanımlanmasıysa GPS konumuyla uygulama tarafından gerçekleşecek.

Yemeksepeti’nin jet skili teslimat videosu:

Yemeksepeti, son olarak geçtiğimiz günlerde mahalle pazarından alışveriş yapılmasını ve kapıya teslimatını sağlayan hizmetini kullanıma sunmuştu. Yemeksepeti Mahalle bünyesindeki yeni hizmet, İstanbul’da 38 ve İzmir’de 33 semt pazarında kullanılabilir hale geldi.

Yemeksepeti, bir yandan yeni hizmetlerini kullanıma sunarken diğer yandan ise yeni arayüze geçişiyle birlikte ortaya çıkan sorunlarla gündeme geliyordu:

21
18
7
2
0
Emoji İle Tepki Ver
21
18
7
2
0