Adidas, Ninja ile Anlaşma İmzalayarak İlk Defa Bir Oyuncuyla İş Yaptı

25
10
7
7
5
Son zamanlarda Twitch’den Mixer’e geçişiyle gündemde fazlasıyla yer alan yayıncı Ninja, bir ilke imza atarak Adidas’ın reklam yüzü olan ilk gamer (oyuncu) olacak.

Popüler yayıncı Tyler ‘Ninja’ Blevins, yeni bir marka anlaşmasına imza attı. Bu anlaşma ise muhtemelen aralarında en büyüğü. Ninja, Adidas ile olan partnerliğini resmen duyurdu, bu da onu markayla anlaşma yapan ilk oyuncu unvanına sahip olan kişi yapıyor. Alman spor ürünleri devi, Ninja ile olan anlaşmanın şirketin oyun kültürüne olan ilgilerini temsil etmesini istediklerini söylüyor.

Adidas’ın açıklamasına şirket, sadece Ninja ile sınırlı kalmayacak ve dünyadaki 2,3 milyar oyuncuyu desteklemek için yeni içerik üreticileri ile anlaşmalar yapacak.

Şirket, kendilerinin sporcuların oyunlarında fark yaratmaları için orada olacaklarını da ekledi, hangi oyun olursa olsun.

ninja

Bu olay, Ninja’nın Twitch’ten Mixer’e geçişinin birkaç hafta sonrasında gerçekleşmiş oluyor ki bu bütün oyun alemini şoke etmişti. Ünlü yayıncı şu anda sadece Apex Legends anlaşmalı yayınlarından 1 milyon dolar gelir elde ediyor. Bu da demek oluyor ki onunla anlaşma yapmak isteyen büyük markaların olması şaşırtıcı bir olay değil.

Ninja, katıldığı birkaç etkinlikte Adidas kıyafetleri giyerken görüntülenmişti ancak Twitter hesabında bu ana dair bir paylaşım yapana kadar kimse böyle bir şey olacağını düşünmüyordu.

“Kısayollar yok, sadece uzun günler var. Kimsenin size hayallerinizi yakalayamayacağınızı söylemesine izin vermeyin. Yolunuzu seçin ve zamanınızı verin. Adidas ile olan partnerliğimi duyurmaktan heyecan ve onur duyuyorum.”

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/08/27/ninja-adidas-pro-gamer-deal-partnership/
25
10
7
7
5
Emoji İle Tepki Ver
25
10
7
7
5