Yine mi Zam Geliyor? Apple Store, Erişime Kapatıldı!

71
27
8
4
3
Apple, çevrimiçi mağazası Apple Store'u bir kez daha kapattı. Bu durum, "Yine mi zam geliyor?" iddialarını beraberinde getirdi. Apple son olarak iPhone 15 lansmanında çevrim içi mağazasını erişime kapatmış ve yepyeni iPhone 15'ler ile indirimli iPhone 14'ler karşımıza çıkmıştı.

Apple, tüm Apple ürünlerine erişim sağlayabildiğiniz ve satın alabildiğiniz çevrimiçi mağazası Apple Store'u bir kaz daha kapattı. En son iPhone 15 tanıtımı sırasında kapanan ve indirimli iPhone 14 fiyatlarıyla açılan mağazanın kapanması, "Yeni bir zam daha mı geliyor?" iddialarını da beraberinde getirdi.

Apple Store’un Türkiye sayfasına girdiğinizde her lansmandan önce olduğu gibi “Hemen döneceğiz.” başlığı ve “Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyin.” uyarısıyla karşılaşıyoruz.

Muhtemelen konunun zam ile alakası yok

apple store abd

Kesin konuşmaktan çekinmek ile birlikte muhtemelen Apple Store'un erişime kapatılmasının zam ile bir ilgisi yok. Apple, iPhone 15 modellerini bugün itibarıyla ABD ve bazı pazarlarda ön siparişe açacak. Bu nedenle birçok pazarda Apple Store erişimi kapatılmış durumda. Muhtemelen ön sipariş işlemi başladığında Türkiye'de de "zamsız" fiyatlarla Apple Store'a yeniden erişebileceğiz.

71
27
8
4
3
Emoji İle Tepki Ver
71
27
8
4
3