BMW, Yeni Aracının Tanıtımı İçin Sanatsal Bir Görsel Yayınladı

16
4
1
0
0
BMW, hazırladığı ilginç görselleri elektrikli arabası i8'de gerçekleşecek olan muhtemel değişimin reklamını yapma amacıyla yayınladı fakat bu görsellerin ne olduğu hakkında en ufak bir fikrimiz yok.

Alman otomobil üreticisi BMW, her büyük araba firması gibi elektrikli araçlara yönelimini sürdürüyor. Bu bağlamda şirket, i8 serisinin devamı olacağı düşünülen BMW Vision iNEXT'in Performans sürümü Vision M NEXT hakkında reklamlar yapmaya başladı. Adrian van Hooydonk, araçları tasarladıktan sonra Alman heykeltıraş ve fotoğrafçı Thomas Demand'a araçlara bakması için kısa bir süre verdi. Sonrasında ise Demand, kağıt ve karton kullanarak bir şeyler tasarlayıp fotoğrafını çekti.

Görseli yan çevirip baksak da arabaya benzeyen hiçbir şey ifade etmiyor. Thomas Demand, konu hakkında şunları söylüyor:

"Çoğu sanatçı daha önce görmediği şeylerden etkileniyor. Hâlâ keşfedilecek çok şey var. Bu yüzden Adrian van Hooydonk ve ekibinin davetiyesini kabul etmekten memnun oldum. Sanırım fotoğrafa bakma biçimim, temel, soyut unsurları ortaya çıkarmak. Bu da bence beni iyi bir yere koyuyor.  M NEXT çalışması, radikal tasarımı günlük bir modelin iş tanımının ötesine uzanan oldukça karmaşık bir araçtır. Böyle bir tasarım, bu fikirleri ve gelecekteki formları halk bilincine aktarmam için çok ilginç bir fırsatı temsil ediyor."

Şimdiye kadar BMW, M NEXT'in nasıl bir otomobil olacağı konusunda hiçbir emare göstermedi. Ortaya koydukları tek şey; aracı, mottoları olan 'Saf Sürüş Zevki'nin (Sheer Driving Pleasure)' yeni dönemini açacak araç olarak tanımlamaları.

Görsellerden bazılarının sert çizgilerle arabanın bazı kısımlarını andırmadığını da söylemeden geçemeyeceğiz ancak elbette son sözü sizlere bırakıyoruz.

Kaynak : https://jalopnik.com/bmw-released-some-totally-rad-abstract-art-and-said-its-1835532299
16
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
1
0
0