Dalaman Havalimanı’nda Patlayan Telefon Bataryası, Yolcuların Ödünü Patlattı (Video)

31
8
4
3
2
Turistlerin ortak noktalarından birisi olan Dalaman Havalimanı'nda dün akşam bir patlama sesi duyuldu. Sesin duyulmasıyla birlikte yaşanan kargaşa da herhangi bir yaralanmanın olmadığı ve sese bir cep telefonunun bataryasının şarj sırasında patlamasının neden olduğu açıklandı.

Özellikle yaz mevsimlerinde yoğunluğu ciddi anlamda artan Dalaman Havalimanı'nda dün akşam, yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı. Uçaklarını bekleyen yolcuların duydukları şiddetli bir patlama sesi, havalimanında büyük bir kaos yaratırken ilk dakikalarda olayın ne olduğu anlaşılamadı.

Turizm bölgelerimizin aktarma bölgelerinden bir tanesi olan Dalaman Havalimanı'nda yaşanan olayda, bazı yolcular fenalık geçirirken bazı yolcular ise dışarıya kaçmaya çalıştılar. Korku dolu anların yaşanmasından kısa bir süre sonra havalimanı yetkilileri, patlama sesine neden olan durumun bir cep telefonundan kaynaklandığını ve bu telefonun bataryasının şarj olduğu sırada patladığını söylediler. Yapılan açıklamaların ardından yolcular rahat bir nefes aldılar.

Havalimanında yaşanan korku dolu anlar, olayın yaşandığı esnada havalimanında bulunan bazı yolcular tarafından da kayıt altına alındı. Videoda yolcuların yaşadığı panik anları açıkça görülebiliyor.

Olayın ardından yapılan açıklamalarda bu patlama sesi nedeniyle herhangi bir yaralanmanın olmadığı açıklandı. Olaydan birkaç saat sonra ise havalimanındaki panik ortamı normale döndü.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/dalaman-havalimaninda-batarya-patladi-yolcular-buyuk-panik-yasadi-5244692/
31
8
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
31
8
4
3
2