Death Stranding Hakkında Daha Çok Bilgi Paylaşan Yeni Fragman Yayınlandı

11
6
1
1
0
Hideo Kojima'nın daha çıkmadan insanların ilgisini kazanan oyunu "Death Stranding" için yayınlanan ve "Heartman" karakteri hakkında bizlere bilgi sunan fragman yayınlandı.

Metal Gear ve Metal Gear Solid gibi akıllara kazınan oyun serilerinin yapımcısı Hideo Kojima'nın yeni "sinema macerası" formundaki oyunu Death Stranding için yeni bir bir fragman daha yayınladı. Bu fragman "Heartman" karakteri hakkında bilgiler veriyor. 

Death Stranding görsel

Hideo Kojima'nın PlayStation 4 için yaklaşmakta olan "sinema macerası" oyunu hala oldukça gizemli. Geçen hafta Comic-Con'da yayınlanan bu Death Stranding fragmanı oyun hakkında bilgiler ortaya koyuyordu ama fragman tam anlamıyla bugün yayınlandı.

Adından da tahmin edebileceğiniz gibi "Hearthman" karakterinin kalbi her 21 dakikada bir durur ve hayata geri dönmeden önce "ölülerin dünyasında" 3 dakika geçirir. Bu süre tükenince bir şokla hayata geri döner. "Heartman" için bu kalıcı bir döngüdür. 

Death Stranding , 8 Kasım'da PlayStation 4 platformu için piyasaya sunulacak. Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Troy Baker ve Guillermo del Toro gibi yıldız isimlerin de oyunda yer aldığını belirtmeden geçmeyelim.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/27/death-stranding-kojima-heartman-comic-con/
11
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
6
1
1
0