Detroit: Become Human'ın PC Platformuna Geleceği Tarih Açıklandı

47
1
1
0
0
Birçok oyuncunun merakla PC platformuna çıkmasını beklediği Detroit: Become Human sonunda resmi bir tarihe kavuştu. Üstelik bu tarih, günümüzden yalnızca 3 hafta sonra, 12 Aralık 2019 olarak açıklandı.

Oynayanın hayran kaldığı, izleyenin bir an önce bilgisayarlara da çıksın dediği Detroit: Become Human’ın PC için ne zaman çıkacağı bugüne kadar bilinmiyordu fakat PlayStation 4 platformunda müthiş yorumlar alan oyunun geliştiricisi Quantic Dream, oyunun 12 Aralık 2019’da bizlerle olacağını açıkladı.

Detroit: Become Human’ı satın alıp oynamak isteyen oyuncular, oyuna Epic Games Store üzerinden ulaşabilirler. Oyunun fiyatı, Epic Games Store üzerinde 142 TL etiketine sahip fakat aralık ayı öncesi ve sonrası yaklaşan indirimleri takip ederseniz, Epic Games’in indirimlerinden faydalanarak bu oyuna indirimli olarak kavuşabilirsiniz.

Detroit: Become Human konusu:

detroit become human bilgisayar

Quantic Dream, daha önce kendisini Fahrenheit, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls gibi yapımlarla kanıtlamış bir geliştiriciydi. Oyun, yakın gelecekte insanların teknolojik olarak ayrı bir çağa geçiş yaptığı, yapay zekâların hayatımıza hükmettiği bir zaman diliminde geçiyor.

Hatta öyle ki Detroit’te bulunan bu yapay zekâlı robotlara, günümüzde büyük bir ekosisteme sahip olan isimle aynı isim verilmiş: Android. Bu Androidler, öyle geliştirilmişler ki artık insanoğlunun tüm işlerini köle gibi yerine getiriyor olmuşlar. Toplum da Androidleri birer köle olarak görmeye başlamış.

Androidlerin tüm işleri yerine getirdiği bir dünyada hâliyle işsizlik de artmış. Bunun sonucunda insanlar, Androidleri hor görmeye ve onlara tepki göstermeye başlamış. Bizim de hikâyemiz, bir Android’in gözünden devam ediyor ve oyunda yaptığımız her seçimle bir robotu kontrol ediyoruz.

detroit become human pc

Böyle bir konuya sahip oyunu duyan kimsenin bu oyunu merak etmeyeceğini söyleyemeyiz. Gelecekte yapay zekânın yaygınlaşmasıyla bizi neler bekliyor, en azından bu sorunun cevabını almak için bir bakış açısına sahip oluyoruz. Detroit: Become Human’ın gelecek ay çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Detroit: Become Human’ın PC versiyonu, PS4 versiyonuna göre ufak tefek değişiklikler ile geliyor. Bu değişikliklerin hiçbiri oyunun hikâyesiyle ilgili değil; oyun, yalnızca 4K 60 FPS çözünürlük ve klavye ile fareye elverişli olan başka bir arayüzle birlikte gelecek. Detroit: Become Human’ın ön siparişini vermek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/detroit-become-human-coming-pc-next-month
47
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
47
1
1
0
0