FIFA 20'nin Beklentileri Bir Üst Seviyeye Çıkardığı İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

56
16
6
1
1
FIFA 20'nin Beklentileri Bir Üst Seviyeye Çıkardığı İlk Oynanış Videosu Yayınlandı
Geçtiğimiz günlerde Juventus’un lisansını eFootbal PES 2020’ye kaptırmasıyla gündeme gelen FIFA 20’den ilk oynanış videosu yayınlandı.

Bugün içerisinde EA, içerisinde Raheem Sterling, Jadon Sancho, Virgil Van Dijk gibi yıldız futbolcuların da bulunduğu bir FIFA 20 oynanış videosu yayınladı. Videoda görüntülendiği kadarıyla oyunun mekaniklerinde hatırı sayılır değişiklikler yapılmış. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Anlaşıldığı kadarıyla oyunda duran toplara büyük değişiklikler yapılmış. Kontrollü müdahale, patlamalı dribling, çalışılmış bitiriş ve çok daha fazlası eklenmiş. Tabii her sene olduğu gibi grafiksel gelişmeler olduğu söylense de FIFA 19 ile çok bir fark göremeyebilirsiniz.

EA’nin oyun hakkında verdiği bilgiler:

Topla oyun:

  • Duran toplar: Hedefinizi belirleyin ve doğru zamanda hamlenizi yapın. Duran toplarda topu ivmelendirin, falso verin veya yaprak vuruşu yapın. Bu yeni mekanik sayesinde ölü topları lehinize kullanabilirsiniz.
  • Dribling: Daha hızlı hareket edin, savunmacıyı kendinize çekin ve onları hızınızla yenin. Bu mekanik sayesinde FIFA 20’de oyuna daha farklı atak çeşitleri ekleniyor.
  • Kontrollü müdahale: Active Touch Tackling mekaniği ve yeni animasyonlar ile doğru zamanlamayla birlikte savunmak artık daha gerçekçi hissettirecek.
  • Çalışılmış bitiriş: Kaleciyle birebir durumda kaldığınızda daha net bir vuruş yapabilirsiniz. Artık uzaktan şutlar ve volelerde de daha fazla risk olacak. Bu sayede FIFA 20’de daha fazla gerçekçilik hedefleniyor.

Topsuz oyun:

  • Dinamik birebirler: Hem savunmada hem de atakta birebir durumlarda oyunun yönünü tamamen değiştirebilirsiniz.
  • Gelişmiş yapay zekâlı savunmacılar: Topu kaybettiğinizde yönettiğiniz oyuncu dışındaki yapay zekâ kontrolündeki oyuncular size daha iyi bir destek sağlayacak.
  • Doğal oyuncu hareketleri: Sahadaki oyuncular artık daha anlamlı ve mantıklı bir şekilde pozisyon alacak.

Top:

  • Top fiziği: Daha gerçekçi şutlar, paslar, ortalar veya uzaklaştırmalar yapabilmenizi sağlayacak yeni top fizikleri

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/07/18/fifa-20-gameplay-trailer-ps4-xbox-pc-switch/
56
16
6
1
1
Emoji İle Tepki Ver
56
16
6
1
1