Fiyatıyla Cep Yakacak The Surge 2'nin Oynanış Videosu Yayınlandı

6
4
2
2
1
Eylül ayında piyasaya sürülecek olan The Surge 2'nin yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan video, oyunun aksiyon dolu olduğunu ve sağlam grafiklerle geleceğini gözler önüne seriyor.

Eylül ayı geldiği zaman oyunseverler, yeni bir aksiyon RPG oyunuyla tanışacaklar: The Surge 2. 2017 yılında ilk kez piyasaya sürülen The Surge ile ciddi bir başarı yakalayan Deck13 tarafından geliştirilen serinin ikinci oyunu, şimdi yeni bir oynanış videosuyla karşımızda.

Yayınlanan oynanış videosu, The Surge 2'nin serinin ilk oyununa göre büyük çapta yenilikler içerdiğini gözler önüne seriyor. Etkileyici grafiklere sahip olan ve aksiyon dolu bir oyun olarak karşımıza çıkacak olan The Surge 2, eylül ayında adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

the surge 2

The Surge 2'nin ön sipariş sistemi de açılmış durumda. Oyunun bilgisayar versiyonu Steam üzerinden satın alınabiliyor ve 190 TL fiyat etiketine sahip. Oyunu PlayStation konsolu için satın almak isteyen oyunseverlerinse 259 TL'yi gözden çıkarmaları gerekiyor. Xbox kullanıcıları için de durumun farklı olduğunu söylemek mümkün değil. Oyunun Xbox fiyatı ise 260 TL olarak belirlenmiş durumda.

The Surge 2 için yayınlanan oynanış videosu:

Kaynak : http://www.pushsquare.com/news/2019/07/the_surge_2_is_looking_slick_and_brutal_in_new_gameplay_trailer
6
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
6
4
2
2
1