Geliştiriciler, Pokemon GO İçin Türkçe Pokedex Hazırladılar!

0
0
0
0
0
Yusuf Miletli, Mert Aksu ve Sadık Ay, Türkiye’deki Pokemon GO oyuncuları için Türkçe dil destekli Pokedex geliştirdiler.

İlk günlerindeki ihtişamından uzak olsa da Pokemon GO, (Android - iOS) hala en popüler mobil oyunlar sıralamasında zirveye oynamaya devam ediyor. Üç Türk geliştirici Yusuf Miletli, Mert Aksu ve Sadık Ay, ülkemizdeki Pokemon GO oyuncularını sevindirecek bir işe imza attılar. Ekip, İngilizce olarak geliştirilen Pokedex uygulamalarına alternatif olarak tamamen Türkçe’den oluşan bir Pokedex çözümü sundular. 

Android ve iOS platformları için yayınlanan, web platformundan da faydalanabilen TürkçePokedex ile oyuncular, toplam 720 Pokemon hakkında detaylı bilgilere erişebiliyorlar. Oyundaki tüm Pokemon’lara yer verdiklerini belirten geliştirici ekip, uygulamalarının bu zamana kadar Türkçe olarak hazırlanan en geniş kapsamlı çözüm olduğunu belirtiyorlar. 

5 gün önce yayınlanmış olmasına rağmen iOS’ten ‘en popüler oyunlar’ kategorisinde 90. sıraya kadar çıkmayı başaran TürkçePokedex’in , iOS sürümüne buradan ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0