Türk Firması Edelkrone, Telefonlarınızdan FPS Şeklinde Kayıt Yapabileceğiniz Povie Adındaki Aparatını Duyurdu

Ankaralı Türk firma Edelkrone, Povie adındaki aparatı ile yeniden dünyaya açılıyor.

Sizlere daha önce Başka Bir Şey adlı YouTube kanalıyla sizlere tanıttığımız Ankara’da bulunan Türk firması Edelkrone, yaptıkları farklı ve yenilikçi projeler ile özellikle fotoğrafçılık dünyasında bir marka haline gelen gururumuz diyebiliriz.

Çeşitli ve yaratıcı aparatları ile göz dolduran Edelkrone’un daha önce Başka Bir Şey kanalında bahsi geçen ve basit bir mantığı bulunan telefon tutacağı diyebileceğimiz bir aparat olan Povie, artık satışa çıktı.

Telefonunuzu boynunuza asarak FPS oyunlarındaki gibi bir video kaydı yapabileceğiniz Povie sayesinde cep telefonunuzun ön kamerası ile muhteşem videolar üretebileceksiniz. 66gr ağırlığa sahip olan Povie, telefonunuzun ağırlığıyla beraber rahat bir kullanım sunarken özellikle vlog tarzı videolar için muhteşem bir aparat olabilir.

Aynı zamanda telefon standı olarak da kullanabileceğiniz Povie ile telefonunuzu eller serbest modunda rahatlıkla kayıtlar yapabileceksiniz

140TL fiyata sahip olan Povie, hem yurt içi hem de KKTC’ye gönderim yapılabiliyor. Ürün hakkında dilerseniz buradaki bağlantıdan hem detaylarına ulaşabilir, aynı zamanda satın alabilirsiniz.