LG'den Şeffaf Ekranlı, Katlanabilir Tablet mi Geliyor?

Teknoloji devi ve saygın ekran üreticisi LG, şimdi de karşımıza katlanabilir bir tabletle çıkmaya hazırlanıyor olabilir.

Uzun zamandır katlanabilir, esnek, kıvrımlı, eğri ekran üretimiyle LG’nin oldukça yakından ilgilendiğini biliyoruz. Her teknoloji fuarında yeni ve daha iyi bir esnek ekran tanıtan LG bu kez işi ilerletip bunu bir cihaza entegre ediyor olabilir.

LG en iyi yaptığı işlerden biri olan panel üreticiliği sayesinde şimdiye kadar bize gerçekten başarılı akıllı telefon ekranları ve televizyonları deneyimleme fırsatı yarattı. Şimdi ise LG’nin sürekli gördüğümüz o esnek ekranı, aynı zamanda şeffaf hale gelmiş, bir de bir tabletin içine girmiş!

Bize tüm bu umutları veren LG tarafından alınan bir patent. Patentteki görselde dikdörtgen şeklinde bir cihaz ortadan kitap gibi katlanabiliyor. Bu katlanan ekranların ikisi de şeffaf ve bir tarafın dokunmatik olduğu biliniyor. Bu dokunmatik tarafta medya kontrol simgelerini görebiliyoruz ancak diğer taraf ile ilgili bir bilgi yok. Tahmin ediyoruz ki o taraf da medyayı görüntülemeye, video vs. izlemeye yarıyor.

Tabi şu an için elimizde bir patentten başka bir şey yok. O sebeple neler olup biteceğini ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.