The Last Of Us: Part II'de Multiplayer Modu Bulunacak!

E3 2018 kapsamında yayınlanan oynanış videosuyla her zamanki gibi büyüleyen The Last Of Us Part II'de multiplayer modu bulunacağı doğrulandı.

Bildiğiniz üzere günümüzde oyun piyasasını ekonomik olarak doyuran yapımlar online tabanlı oyunlar oluyor. Buna karşın halen tek oyunculu deneyimini, harala gürele ilerleyen çok oyunculu yapımlara yeğleyen çok fazla insan var. Gel gelelim buradaki en büyük sıkıntı yüzlerce lira vererek satın aldığınız oyunun sona erdikten sonra size bir şey vadetmiyor olması.

Yapımcılar bu ciddi sorunu aşmak için oyun bittikten sonra da oyuncuları oyalayabilecek ektra içeriklerle desteklemek durumundalar. Ya da tek oyuncu tabanlı da olsa oyunda bir multiplayer modu da olmalı. Naughty Dog hep ikinci seçeneği seçen firmalardan oldu. Uncharted serisinin insanların keyifle oynadığı multiplayer modları vardı. Keza The Lasf Of Us da 'Factions' adında oldukça sürpriz bir biçimde hit olan bir moda sahipti.

Oyunun yapımcılarından Anthony Newman, gerçekleştirdiği röportajda Factions modunun geri geleceğini doğruladı. Bununla beraber oyunda herhangi başka bir online modu veya hikayeden bağımsız bir co-op macera görecek miyiz sorusuna yanıt gelmedi. Yine de online deneyimi de önemseyen oyuncular için oldukça güzel bir haber almış olduk.