The Walking Dead'in 'Sevilmeyen' Karakteri 6 Sezon Sonra Geri Dönüyor!

The Walking Dead'in en son üçüncü sezonunda gördüğümüz ve Rick'in hayaline girerek bir bölüm daha kendisini gösteren Shane karakteri geri dönüyor.

The Walking Dead, başrol Rick'in diziden ayrılıyor olması sonrası çalkantılı günler geçiriyor. Dizinin ana karakterinin diziden ayrılıyor olması sonrası yeni bir başrol arayışına giren yapımcılar, biraz ne yapacaklarını şaşırmış gibiler.

Spoiler Uyarısı!

Shane'in diziye dönüşü yönünde alınan kararı, diziyi izleyenlerin nasıl karşılayacağı merak konusu. Şahsen kimsenin sevmiyor olmasına rağmen, dizinin dolu ve sağlam karakterlerinden biri olduğunu düşünüyorum Shane'in... Buna karşın, ölen, zombi olan ve tekrar ölen bir karakterin 6 sezon sonra diziye nasıl dahil edileceğini anlamak güç. Tamamen flashback odaklı olacak desek; üzerinden tam 9 sene geçmiş mevzuların herhangi bir çekiciliği kalmış olabilir mi? Nerden baksanız bir enteresan gelişme diyebiliriz.

The Walking Dead geçmişindeki tüm ihtişamına rağmen adım adım sona yaklaşıyor gibi görünüyor. Dizinin yaşadığı kan kaybına rağmen önümüzdeki süreçte yine eski tadında bölümlerle karşımıza çıkmasını umuyoruz.