Spider-Man Far From Home Setinden İlk Görüntüler Gelmeye Başladı

Spider-Man'in son filmi Far From Home'un çekimlerinin başladığı haberi geçtiğimiz günlerde gelmişti. Çekimler devam ederken görüntüler de gelmeye başladı.

Spider-Man'in son filmi ile ilgili haberler arka arkaya gelmeye devam ediyor. Çekimlerin başlamasının ardından ismini de öğrendiğimiz film, Temmuz 2019'da vizyona girecek ve şimdiden hayli ilgi toplamış durumda. Son görüntüler ise filmin evden gerçekten uzakta, Londra'da gerçekleştiğini doğruluyor. Senaryoya dair ilk teorilerin ortaya çıkmasından sonra filmin New York dışında geçeceği artık kabul edilmişti ve görüntüler de bunun en büyük destekçisi.

Fotoğraflarda Örümcek Adam’a hayat veren Tom Holland, kostümsüz bir şekilde Londra'da bir sokakta görünüyor. Fotoğrafları paylaşan kişi, yaşadığı yerin yakınlarında denk gelerek yakaladığı bu karelerin sete ait olduğunu söylüyor.

Filme dair en çok merak edilen ise artık senaryo. Çünkü bu konuda paylaşılan bilgi oldukça sınırlı ve herkes bir an önce yeni hikayenin detaylarını öğrenmek istiyor. Ancak ilk fragman gelene kadar, dikkate değer bir bilgiye ulaşılamayacak gibi duruyor ve bu da bir süre daha beklememiz gerektiğini gösteriyor. Neyse ki Marvel o kadar sık film çıkarıyor ki, Spider-Man gelene kadar hayranları memnun edecek yeterince içerik var.