A101, Önümüzdeki Hafta Türkiye'de İlk Kez Honor 8A Satacak

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin alt markası Honor, yeni bütçe dostu akıllı telefonu Honor 8A'yı Türkiye'ye getiriyor. Ülkemizde satışı henüz resmi kanallarla gerçekleşmemiş olan Honor 8A, ilk kez A101 raflarında kullanıcılarla buluşacak.

Son yıllarda sunduğu uygun fiyatlı teknolojik ürünlerle dikkat çeken A101, önümüzdeki hafta Türkiye'de ilk kez Honor 8A satmaya hazırlanıyor. Daha önce Honor 8X'i de benzer şekilde Türkiye'ye getiren market, Honor 8A için belirlediği uygun satış fiyatıyla müşterilerini memnun etmek istiyor.

MediaTek Helio P35 yonga setini kullanan Honor 8A, 6,09 inçlik 1440 x 720 piksel çözünürlüğündeki damla çentikli ekranıyla geliyor. 3 GB RAM ve 32 GB dâhili depolamaya sahip cihazın arka kısmında 13 MP çözünürlüğünde f/1,8 diyafram açıklığına sahip bir arka kamera bizi karşılarken, ön panelde ise 8 MP çözünürlüğünde f/2,0 diyafram açıklığına sahip bir selfie kamerası kullanılıyor.

Android 9.0 Pie işletim sisteminin ön yüklü olarak geldiği cihazda parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma desteği bulunuyor. 3.020 mAh bataryaya sahip Honor 8A'nın 2 yıllık garantisi de Honor Türkiye tarafından sağlanıyor.

Gelelim Honor 8A'nın satış fiyatına. 21 Mart Perşembe gününden itibaren A101'lerde satışa çıkacak cihaz, 1.299 TL gibi uygun bir fiyata kullanıcılara sunulacak. Elbette bu tür cihazların sınırlı sayıda olduğunu ve satın almak istemeniz durumunda acele etmeniz gerektiğini belirtelim. Uygun fiyatlı satılan teknolojik ürünleri önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.