Xiaomi Telefonlara ROM Yüklemeyi Çocuk Oyuncağına Çeviren XiaoMiTool v2 Yayınlandı

Eğer bir Xiaomi akıllı telefona sahipseniz ve cihazınıza yeni bir ROM yüklemeyi düşünüyorsanız XiaoMiTool v2, işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin piyasaya sürmüş olduğu akıllı telefonlar, genel itibarıyla geliştirici dostu olarak bilinmektedir. Zira ortalama bir kullanıcı için bile Xiaomi akıllı telefonları özelleştirmek mümkün olduğunca kolaydır.

Bir XDA Developer üyesi olan franztesca, Xiaomi kullanıcılarının cihazlarının özelleştirmesini ciddi şekilde kolaylaştıran XiaoMiTool v2 yazılım aracını yayınladı. Windows bilgisayarlar için geliştirilen bu araç, bilgisayara bağlı olan Xiaomi akıllı telefonun kolayca özelleştirilebilmesini sağlıyor.

XiaoMiTool v2 iki ile bilgisayarınız üzerinden bağlı olan Xiaomi cihazın bilgilerini, cihazın desteklediği ROM’ları görebilir ve kullanılacak kurulum yöntemini otomatik olarak seçebilirsiniz. Kurulum sırasında bazı manuel işlemler olsa da ROM kurulumunu önemli ölçüde basitleştirir.

Windows için XiaoMiTool v2 aracının özelliklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca XiaoMiTool v2’nin indirme linklerine de buradan ulaşabilirsiniz. XiaoMiTool v2 henüz alfa sürümünde olduğundan bazı hatalar ile karşılaşmanız mümkün. Karşılaştığınız hataları geliştiriciye bildirebilirsiniz.