Android One'lı Yeni Xiaomi Telefondan İlk Bilgiler Geldi

29
3
2
1
0
XDA Developers, daha önce Xiaomi'nin üzerinde çalıştığını onayladığı yeni Android One'lı akıllı telefonun bazı özelliklerini açıkladı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin Android One platformuna bağlı ikinci telefonu olan Mi A2’nin tanıtılmasından bu yana yaklaşık 8 aylık bir süre geçti. XDA Developers, bu yılın başlarında bulduğu kaynak kodlarda Xiaomi’nin ‘orchid_sprout’ kod adına sahip bir Android One’lu akıllı telefon üzerinde çalıştığını ortaya çıkarmıştı.

XDA Developers tarafından ortaya çıkarılan yeni bir rapor, Xiaomi’nin bamboo_sprout ve cosmos_sprout adında iki yeni Android One platformuna üye akıllı telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor. Dahası söz konusu kodlar, cihazın bazı kritik özelliklerinin de ortaya çıkması konusunda referans teşkil ediyor.

Kodlara göre Xiaomi’nin yeni Android One’lı telefonu, Mi A1 ve Mi A2’de olduğu gibi arkaya monte edilmiş fiziksel bir parmak izi tarayıcıya değil, ekrana gömülü parmak izi tarayıcıya sahip olacak. Ayrıca yeni Android One’lı Xiaomi akıllı telefon,  Pixel Binning teknolojisi kullanan 32 megapiksellik bir ön kameraya da sahip olacak.

Ne yazık ki şu an için cihaz hakkında bildiklerimiz bu kadar. Söylentilere göre cihaz, Redmi Note 7 Pro gibi Snapdragon 675 işlemciye sahip olacak. Damla çentikli bir tasarıma sahip olması beklenen model, Samsung Galaxy A50 ile rekabet edecek gelişmiş bir AMOLED ekran ile gelecek.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/278265/xiaomi-android-one-in-display-fingerprint-2019.html
29
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
29
3
2
1
0