Elephone, Ekranın Ortasına Yerleştirilmiş Kamera Deliğine Sahip Bir Telefon Üretecek

Elephone, ekranın üst - orta kısmına yerleştirilmiş delikli bir kamera kurulumuna sahip A7’yi tanıtmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefonun ön kamerasını bir yere eklemek için birbirinden farklı projeler hazırlayan akıllı telefon üreticilerine Elephone da katıldı. Elephone A7 ile karşımıza çıkmaya hazırlanan şirket, ön kamerayı telefonun orta kısmına delikli bir şekilde ekliyor. Damla çentikli telefonlara benzese de ekranın içinde yer aldığı için önemli bir farklılığı bulunan Elephone A7, çerçevesiz yapısı ile başta Çin olmak üzere uluslararası pazarda kendine yer edinecek gibi duruyor.

18-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Global Sources Mobil Electronics Exhibition’da tanıtılması beklenen akıllı telefonun posterleri önceden paylaşıldı. 3 farklı model tanıtması beklenen Elephone, delikli ekranlı A7, damla çentikli A6 mini ve açılır-kapanır çift ön kameralı U2’yi tanıtacak.

Elephone A7’nin tasarımı hemen hemen belli olmuş olsa da donanım bakımında bazı bilinmezlikler devam ediyor. 6.41 inç boyutunda bir ekranla gelmesi beklenen akıllı telefonun, kesin olmayan kaynaklara göre Qualcomm Snapdragon 855 yonga setini kullanması bekleniyor. Huawei, Xiaomi, Oppo gibi firmalara alternatif olarak çıkan Elephone gibi Çinli şirketler, akıllı telefon sektörünün daha da şekillenmesine yardımcı oluyor. İlerleyen dönemde daha çok akıllı telefon şirketi görmeyi bekliyoruz.