GTA 6'nın E3 2019'da Duyurulabileceği İddia Edildi

Oyun dünyası son haftalarda çok ciddi şekilde hareketlenmiş durumda. Söylentiler genellikle PlayStation 5 çevresinde dönse de yeni söylenti GTA 6 için gerçekleşti.

Red Dead Redemption 2, şubat ayı itibarıyla 23 milyonun üzerinde satışa ulaşmış durumda. Bu nedenle Rockstar’da keyiflerin yerinde olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte şirketin bir GTA 6 oyunu üzerinde çalışmakta olduğu da kesinlikle bir sır değil. Üstelik GTA 6 hakkında ilk resmi bilgileri almaya sandığımızdan daha yakın olabiliriz.

Rockstar Games’in de sahibi olan Take-Two Interactive’de çalıştığını iddia eden Thirdeyereddit adlı bir Reddit kullanıcısı, Rockstar’ın E3 2019’da büyük ve oyuncuları heyecanlandıracak bir duyuru gerçekleştireceğini belirtti. Tahmin edebileceğiniz gibi bu açıklama, şirketin GTA 6 ya da Bully 2’yi duyuracağı spekülasyonlarına neden oldu.

Şu ana kadar ortaya çıkan söylentilere göre GTA 6’nın gelişine hala birkaç yıl gibi bir zaman var. Dolayısı ile E3 2019’da GTA 6'nın gösterilmesi gibi bir şey çok ama çok düşük bir ihtimal. Muhtemelen şirket, E3 2019’da halihazırda popüler olan ve çok satan markası Red Dead Redemption 2 için yeni ve büyük bir DLC duyurusu yapacak.