The Surge 2’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu (Ön Siparişler Başladı)

Dark Souls benzeri bilim kurgu oyunu The Surge’ün ikinci oyunu The Surge 2; PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 24 Eylül’de satışa çıkacak.

Dark Souls'a benzer bir bilim kurgu oyunu olan The Surge 2, geliştirici Deck 13’ün dediğine göre bir öncekinden çok daha acımasız ve çok daha taktiksel olacak. Yeni oyunda daha fazla silah, yetenek ve taktiksel yenilikler vadediliyor.

Deck 13, yeni oyunda daha istikrarlı bir bölüm tasarımı olacağını söylüyor ve oyunlarının gerçekten oynamaya değer olduğunu belirtiyor. Aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda daha fazlasını kendiniz de görebilirsiniz.

The Surge 2 için ön siparişler PC için Steam ve Xbox için de Microsoft Mağazası'nda başlamış durumda. PlayStation Store içinse henüz bir bilgi yok. Ön siparişler ‘URBN’ Eşya Takımı isimli bir paket içerek. Paket içeriğinde ilk oyundan Warren’in Cutter’ı, URBN zırh seti, URBN Judgement Baltası, URBN Skimmer Drone’u ve özel bir çevrimiçi mesaj ikonu bulunacak. Bu içerikler normal oyun içerisinden de satın alınabilecek.

The Surge 2 şu anda Steam’de 190 TL ve 24 Eylül tarihinde PS4, PC ve Xbox One için piyasaya sürülecek. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak erişebilirsiniz.