Apple, Müzik Uygulaması Logic Pro X'i Yeni Mac Pro İçin Güncelledi

Apple, önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği Mac Pro için optimize edilmiş Logic Pro X'i yayınladı. Gelen güncelleme ile program, 10.4.5 sürümüne yükseldi.

Logic Pro'nun güncellenmiş sürümü, 2019 model Mac Pro'da kullandığı takdirde önceki nesil Mac Pro'ya kıyasla 5 kat daha fazla gerçek zamanlı eklenti (plug-in) getirirken 56 işlem parçacığı desteğiyle geliyor.

Apple, geçtiğimiz hafta yaptığı konferansta Mac Pro'nun gücünü göstermek için Logic Pro X'i sahnede kullanmış ve uygulamanın güncelleneceğini açıklamıştı.

Logic Pro X'in 10.4.5 sürümü ayrıca, 1.000 ses track'i ve 1.000 yazılımsal enstrüman desteğinin yanı sıra; 1.000 adet yardımcı kanal şeridi (auxiliary channel strips), 1.000 adet harici MIDI track desteği ve kanal şeridi başına 12 gönderim desteğiyle birlikte geliyor.

Ek olarak Apple, güncellenmiş uygulamanın Mixer ve Event List (Etkinlik Listesi) kısımlarında daha büyük oturumlar için optimize edildiğini ve fazla tempo değişikliği içeren projeler ile Flex Time'ın kullanıldığı düzenlemelerde daha rahat ve akıcı çalıştığını söylüyor.