İzleyecek Sahne Bırakmayan Disney, Frozen 2 İçin Bir Fragman Daha Yayınladı

Disney’in büyük başarı kazanan filmi Frozen’ın ikincisi önümüzdeki günlerde vizyona girecek. Disney, Frozen 2’ye ait yeni bir fragmanı bugün yayınladı. Frozen 2’nin yeni fragmanında filme dair daha fazla detay ortaya çıkıyor.

Disney, ilk Frozen filmi ile büyük bir başarı sağlamıştı. İlk filmin ardından hazırlıkları başlanan Frozen 2’nin vizyona girmesine kısa bir süre kalmışken Disney, üçüncü Frozen 2 fragmanını yayınladı. Yeni Frozen 2 fragmanında filme dair daha fazla detay görüyoruz.

Frozen filminin hikayesinin sona erdiği noktadan 3 yıl sonra Elsa ve kız kardeşi Anna büyülü güçlerle doğup doğmadıklarını keşfetmek için bir yolculuğa çıkarlar. İkili, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte krallıkları Arendelle korkunç bir tehlike ile karşı karşıya kaldığında tehlikeli ama dikkat çekici bir serüvene atılırlar.

Fragmanda, Arendelle halkının bir tehlike nedeniyle krallıktan kaçtığını ve güvenli bir bölgeye sığınmaya çalıştığını görüyoruz. Aynı anlarda Elsa’da krallığın artık güvenli olmadığını ve kendisinin gerçekten kim olduğunu bulması gerektiğini Trol kralı Grand Pabbie’den dinliyor. 

Elsa ve grubu daha sonra Kuzey’e büyülü topraklara bir yolculuğa başlıyor. Grand Pabbie onları yolun her adımında test edecek ruhlara karşı uyarıyor. Frozen 2, 22 Kasım Cuma günü vizyona girecek. Heyecanlı bir Frozen hikayesi daha hayranlarının beğenisine sunulmuş gibi görünüyor.