Warner Bros.'un Yeni Batman Oyunu, Yıl Bitmeden Karşımıza Çıkabilir

Batman markasını oyun dünyasında yeniden değerlendirmek isteyen WB Games, yeni bir Batman oyunu üzerine çalışıyor. Şirket, yeni Batman oyununu yılın geriye kalan tek büyük oyun etkinliği The Game Awards 2019'da tanıtabilir.

WB Games'in Montréal'deki geliştirme ekibi, Batman: Arkham Knight için yaptığı Batgirl: A Matter of Family genişlemesinden bu yana yeni proje duyurmadı. Yine 2013'te yayınlanan Batman: Arkham Origins, stüdyonun ilk ve son oyunu oldu. Ancak gelen bilgilere göre yeni Batman oyunu, 12 Aralık'ta gerçekleşecek The Game Awards 2019 etkinliğinde duyurulacak.

YouTube kanalı SLCMOF, daha önce WB Games Montréal’in Bruce Wayne’in oğlu Damian Wayne'e (Robin) odaklanan Batman oyununun iptal edildiğini sızdırmıştı. Kanal şimdi de yeni oyunun The Game Awards 2019'da geleceğini öne sürdü ancak daha fazla detay vermedi. SLCMOF'un verdiği bilgileri, bir diğer güvenilir kaynak The Arkham Channel da destekledi.

Warner Bros. Montreal, eylül ayında oyunu bazı ilginç sembollerle tanıtarak duyurunun yaklaştığına işaret etti ancak beklenen açıklama gelmedi. Bununla birlikte bu yıl için yeni Batman oyununun tanıtılabileceği tek büyük etkinlik kaldı ve duyurunun The Game Awards'ta gerçekleşeceğini düşünmek çok da uzak bir tahmin değil.

Son olarak Arkham serisinde Batman'i seslendiren Kevin Conroy, daha önce projede yer almayacağını açıkladı ve oyun hakkında bunun ötesinde resmi bir bilgi gelmedi. Ayrıca daha önce paylaşılan sembollerden yola çıkarak oyunda The Court of Owls adlı suç organizasyonunun yer alacağı düşünülüyor.

The Game Awards boyunca boyunca gözler yeni Batman oyununu arayacak. Her yıl oyun dünyasının enlerinin seçildiği ödül töreni etkinliği 12 Aralık'ta gerçekleşecek ve bu yılki adayların tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.