Yeni Batman Oyununda Yer Alacak İlginç Semboller Ortaya Çıktı

31
6
3
1
1
Yeni Batman Oyununda Yer Alacak İlginç Semboller Ortaya Çıktı
Batman, oldukça büyük bir marka ve pek çok oyunun da baş kahramanı. Batman'in bu özelliklerinden yararlanmak isteyen WB Games, yeni bir Batman oyunu üzerine çalışıyor. Şirket, sosyal medyada yeni Batman oyunuyla ilgili görseller paylaştı.

DC çizgi romanlarındaki en büyük kahraman kimdir tartışılır ancak DC’nin en çok para getiren kahramanı tartışılmaz. Batman, açık farkla firmanın en çok gelir getiren kahramanıdır. 

WB Games Montreal, sosyal medyada yeni Batman oyunuyla ilgili görseller paylaştı. Batman oyununda karşılaşabileceğimiz pek çok organizasyon olabilir. Hiç çizgi roman kapağı açmayanlar bile Ra’s Al Ghul’un suikastçılar ekibini ve Joker çetesini bilir. Bunlara ek olarak The Court of Owls, Black Glove, Dreamland Gang, Leviathan, Monster Man gibi pek çok farklı çete ve suç organizasyonu da Batman’in düşmanları arasında yer alır. 

Batman oyunundaki yeni sembollerin anlamı ne?

Tanıtım videosundaki semboller ise hiç de çizgi romanlarda bu örgütlerin kullandıkları sembollere benzemiyor. WB Games, daha önce yaptığı açıklamada da bu oyunun tamamen yeni olacağını söylemişti. Belki de oyunda yeni bir suç organizasyonuyla karşılaşabiliriz. 

“Capture the Knight/Cape su la nuit” yani “Şövalyeyi yakala” ifadesiyle duyurulan videoda sürekli değişen görseller, en az dört farklı organizasyona işaret ediyor. Batman, sık sık pelerinli süvari ve kara şövalye olarak adlandırılıyor. Bu organizasyonların tamamının yeni organizasyonlar mı olduğu yoksa eski organizasyonların yeniden yorumlanmış hâli mi olduğu ise henüz belli değil. 

Oyun hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Oyunda hangi organizasyonları görmek isterdiniz? Belki de WB bize bir sürpriz yapıp hakkında pek bir şey bilinmeyen Victim Syndicate ile tanışmamızı sağlar. Genel beklenti ise The Court of Owls, ülkemizde çevrilen adıyla Baykuşlar Divanı'nın oyunda yer alacağı yönünde. 

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/23/new-batman-game-court-of-owls-strange-symbols/
31
6
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
31
6
3
1
1