Game of Thrones’un Yeni Mobil Oyununun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Game of Thrones dizisi geçen sene final yapmış olmasına rağmen ilgili ürünler yayınlanmaya devam ediyor. HBO, GAEA ve Behavior Interactive tarafından geçen yıl haziran ayında duyurusu yapılan Game of Thrones Beyond the Wall oyunun çıkış tarihi belli oldu.

Game of Thrones serisi dizi tarihine damga vurarak geçtiğimiz yıl sona erdi. Dizi sona ererken HBO, GAEA ve Behavior Interactive, Game of Thrones Beyond the Wall isimli bir mobil oyun çıkaracaklarını açıkladılar.

Oyunun duyurusu, Game of Thrones hayranlarına finalden hemen sonra oyunun çıkacağını düşündürmüştü. Hatta oyunun diziye olan ilgiyi bir süre daha canlı tutmak için yayınlanacağı bile düşünülmüştü. Ancak oyunun yayınlanma süreci beklenenden çok daha uzun sürdü. 

Game of Thrones Beyond the Wall geçtiğimiz eylül ayında iOS için ön siparişe sunuldu. Ancak bir süre sonra oyun, App Store’dan geri çekildi. Şimdi ise oyunun geliştiricileri, Game of Thrones Beyond the Wall’un 26 Mart’ta yayınlanacağını duyurdular. Ancak 26 Mart’ta mobil oyun sadece iOS kullanıcılarına sunulacak. Android kullanıcıları için oyun 3 Nisan’da yayınlanacak.

Game of Thrones Beyond the Wall, Android ve iOS için ön siparişe sunuldu. Oyunun geliştiricileri, oyuna ön kayıt yaptıranlara oyun içi ödüllerin verileceğini duyurdu. Game of Thrones Beyond the Wall, eylül ayında ön siparişe çıktığında 1 milyon insan kayıt olmuştu. Şimdi çok daha fazla insanın ön sipariş için başvuracağı düşünülüyor.

Behaviour Interactive, Game of Thrones Beyond the Wall’un fragmanını da yayınladı. Oyun hakkında daha fazla bilgi ve ön kayıt olan kullanıcılara sunulacak hediyeler hakkında bilgilere, oyunun internet sitesinden ulaşılabilir. 

Game of Thrones Beyond the Wall’a ön kayıt olmak isteyen Android kullanıcıları buradan, iOS kullanıcıları da buradan kayıt olabilirler. Game of Thrones Beyond the Wall, 26 Mart’ta iOS, 3 Nisan’da ise Android için yayınlanacak. 

Game of Thrones Beyond the Wall'un fragmanı: