Sony, Eylül Ayında Ücretsiz Olacak PlayStation Plus Oyunlarını Açıkladı

Sony, bugün yaptığı duyuruyla birlikte eylül ayında PlayStation Plus abonelerine sunulacak ücretsiz oyunları açıkladı. Duyuruya göre eylül ayının ücretsiz oyunları PUBG ve Street Fighter V olacak.

Sony, oyuncuların PlayStation oyun konsollarında daha fazla oyuna erişim sağlamaları ve oyun konsolunu daha kapsamlı bir şekilde kullanabilmelerini sağlamak için başlattığı PlayStation Plus isimli abonelik servisinin bu ay hangi oyunları sunacağını duyurdu. Bu ayın oyunları günümüzün en popüler oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout ve Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered'dı.

Sony tarafından yayınlanan duyuruya göre PlayStation Plus aboneliği bulunan oyuncular, eylül ayında günümüzün en popüler battle royale oyunlarından birisi olan PlayerUnknown's Battlegrounds ve Street Fighter serisinin son üyesi Street Fighter V'i ücretsiz olarak oynayabilecekler.

PlayerUnknown's Battlegrounds:

1 Eylül'den itibaren tamamen ücretsiz olarak PlayStation Plus abonelerinin erişimine açılacak PUBG, 2017 yılında çıkmasına rağmen hâlâ popülerliğini korumaya devam ediyor. Popüler battle royale oyunu, 100 oyuncuyu bir adaya atıyor ve adada kalan son oyuncu, oyunun kazananı oluyor.

Street Fighter V:

Önümüzdeki ay ücretsiz olacak bir diğer oyun olan Street Fighter V ise 40'tan fazla karakteriyle dövüş oyunu severlerin yoğun ilgisiyle karşılaşacak. Oyunu ister arkadaşlarınızla ister de kendi başınıza oynayabilirsiniz. PUBG ve Street Fighter V, 5 Ekim tarihine kadar PlayStation Plus aboneleri tarafından indirilebilecek.

Eylül ayı boyunca ücretsiz olacak PUBG, PlayStation mağazasında normalde 134 TL'lik fiyat etiketiyle satılıyor. Öte yandan klasik dövüş oyunu serisinde yer alan Street Fighter V, PlayStation mağazasında 84 TL'lik fiyat etiketine sahip. Yani Sony, bu hafta oyunculara toplam değeri 218 TL olan iki oyunu ücretsiz olarak sunacak.