Microsoft Flight Simulator Oyuncuları, ABD'deki Laura Kasırgasına Akın Etti

173
13
7
5
4
Geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Microsoft Flight Simulator, ABD'nin güneyindeki Laura kasırgasına da gerçek zamanlı verileri sayesinde misafirlik etti. Kasırga haberini alan oyuncular da kasırgayı kendi gözleriyle görmek için bölgeye akın etti.

Uzun süredir beklenen uçuş simülasyonu oyunu Microsoft Flight Simulator, geçtiğimiz günlerde oyuncularla buluşarak internet aleminin gündemi haline gelmeyi başardı. Dünya çapındaki tüm oyuncuları bir araya getiren oyun, aynı zamanda gerçek zamanlı iletişime ve hava durumu güncellemelerine de ev sahipliği yapıyor.

Peki Microsoft Flight Simulator'ın gerçek zamanlı bir oyun olması oyunculara ne gibi fırsatlar sunuyor? Az sonra göreceğiniz olay, oyunun gerçek zamanlı olmasının oyunu ne kadar güzel bir hale getirdiğini gözler önüne seriyor. Oyuncular, Amerika Birleşik Devletleri'nin güneyinde meydana gelen ve 4. kategori'de sayılan Laura kasırgasına Microsoft Flight Simulator'de akın ettiler.

Oyundaki Laura kasırgasından kareler:

microsoft flight simulator laura

Yaklaşık 225 kilometre hızla esen rüzgarlarıyla tehlike arz eden Laura kasırgası, Microsoft Flight Simulator'ün gerçek zamanlı elde ettiği hava durumu verileriyle oyuna yansıdı. Kasırga, neredeyse gerçeğe yakın bir biçimde oyun dünyasındaki yerini aldı. Eh, oyuncular da gerçek hayatta hiçbir zaman uçakla yanına yaklaşayacakları kasırgayı bir ziyaret etme kararı verdi.

Microsoft Flight Simulator'deki yüzlerce oyuncu, aynı anda oyun dünyasında yer alan kasırganın en merkez noktasına kadar uçaklarıyla seyahat ettiler. Kasırga bölgesine ne kadar oyuncunun akın ettiğini görmek içinse aşağıdaki oyun içinden alınmış haritanın görüntüsüne bakabilirsiniz.

microsoft flight simulator laura

Gördüğünüz üzere yüzlerce oyuncu, Microsoft Flight Simulator'deki Laura kasırgasına seyahat etti. Kasırganın oyun içinde çekilmiş görüntüleriyse masaüstünüze arka plan resmi olacak kadar güzel manzaralar ortaya çıkardı. Resimlerin bazılarını aşağıda kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

microsoft flight simulator laura kasırgası

microsoft flight simulator laura kasırgası

Microsoft Flight Simulator henüz birkaç gün önce çıkış yapan bir oyun olsa da şimdiden sunduğu kaliteyle oyuncuların gözdesi olmaya başardı. Oyunu oynayan bazı oyuncular havacılığa hiç ilgi duymasa da oyun sayesinde havacılık dünyasına atılmaya başladı. Bakalım Microsoft Flight Simulator ilerleyen zamanlarda bizlere neler sunacak.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/microsoft-flight-simulator-players-are-flying-straight-into-hurricane-laura/
173
13
7
5
4
Emoji İle Tepki Ver
173
13
7
5
4