Honor, Oyun Bilgisayarı Honor Hunter'ın Tanıtılacağı Tarihi Açıkladı

15
5
1
1
0
Huawei'nin alt markası Honor, piyasadaki rakiplerine kıyasla oldukça iddialı görünen oyun dizüstü bilgisayarı Honor Hunter'ın tanıtılacağı tarihi açıkladı. Çin'in sosyal medya sitesi Weibo'da paylaşım yapan firma, tanıtım için 16 Eylül tarihini işaret etti.

Daha çok piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla tanıdığımız Huawei'nin alt markası Honor, bir süredir yeni oyun bilgisayarı üzerinde çalışıyordu. Şimdiye dek hakkında birçok duyum aldığımız Honor Hunter adıyla bilinen dizüstü bilgisayarın, sektördeki rakiplerine kıyasla oldukça iddialı özellikler sunması bekleniyor.

Uzun süredir gelen dedikoduların ardından Honor, yeni nesil oyun bilgisayarının tanıtılacağı tarihi yayınlanan posterle birlikte duyurdu. Yapılan duyuruya göre 16 Eylül'de anavatanı Çin'de bir etkinlik gerçekleştirecek olan firma, Honor Hunter ve diğer birkaç yeni ürününü bu etkinlikte tanıtacak.

Honor'ın oyunculara yönelik dizüstü bilgisayarı Honor Hunter, 16 Eylül'de tanıtılacak:

Honor Hunter

Çin merkezli teknoloji üreticisi Honor, geçtiğimiz günlerde düzenlenen IFA 2020 fuarı kapsamında Honor Watch GS PRO ve Watch ES'yi tanıtmıştı. Global lansmanları IFA 2020'de yapılan bu akıllı saatlerin de 16 Eylül'deki etkinlikte yer alması ve Çin pazarı için lansmanlarının yapılması bekleniyor.

Öte yandan Honor Hunter'a dönecek olursak söylentilere göre cihaz, gücünü Intel Core i7 bir işlemciden alacak. Ekranın 15,6 inç ya da 16,1 inç büyüklüğünde olması beklenirken, ayrıca yüksek bir yenileme hızına sahip olacağı da aktarılıyor. Bununla birlikte daha önceki görüntüler, cihazda bir arka aydınlatma olacağını da bizlere gösteriyordu.

Paylaşılan yeni görüntüler, Honor Hunter'ın ışıklı bir logo ve diğer aydınlatma donanımlarıyla birlikte geleceğini ve kullanıcılarına özel bir oyun atmosferi sunacağını gösteriyor. Yazımızı noktalamadan önce Honor Hunter'ın 16 Eylül'de tanıtılacağını tekrardan hatırlatalım. Bu süreçte herhangi bir gelişme yaşanırsa sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/honor_hunter_is_a_gaming_laptop_launching_on_september_16-news-45124.php
15
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
5
1
1
0