Instagram, Yakında Hikayeler Çemberini Gökkuşağına Boyayacak

46
23
9
4
3
Sosyal medya uzmanı Jane Manchun Wong tarafından paylaşılan bir tweete göre Instagram, Onur Ayı için Hikayeler çemberini gökkuşağına boyayacak.

Dünyanın en büyük görsel içerik platformu olan Instagram, tüm haziran ayını içine alan Pride Month (Onur Ayı) kapsamında uygulamasına son derece anlamlı ve görsel olarak hoş duran bir kozmetik getiriyor. LGBT üyeleri tarafından kutlanan Onur Ayı boyunca Instagram Hikayeler’de Pride etiketleri kullandığınızda Hikayeler çemberi gökkuşağı rengine bürünecek.

Bildiğiniz gibi Instagram’da takip ettiğiniz kişiler yeni bir hikaye paylaştığında profil fotoğrafının etrafında pembe-turuncu bir çember ortaya çıkıyor. Haziran ayı boyunca Onur Ayı etiketi kullandığınızda bu çember pembe-turuncu yerine gökkuşağı renklerine bürünecek. Böylece Instagram, LGBT üyelerine desteğini göstermiş olacak.

Gökkuşağı çembere sahip bir hikaye paylaşmak için Instagram Hikayeler’i açın. Ardından bir fotoğraf çekin ve çıkartma simgesine dokunun. Buradan #ETİKET, simgesine dokunun ve Onur Ayı ile ilgili bir etiket ekleyin. Hikayenizi paylaştıktan sonra çemberdeki değişimi direkt olarak fark edeceksiniz.

Kaynak : https://www.mirror.co.uk/tech/instagram-stories-colourful-update-next-16207807
46
23
9
4
3
Emoji İle Tepki Ver
46
23
9
4
3